te3_1440x961
Una de les zones de degustació del Tast d'Estiu 2024 || J. Clapés 
24/06/2025 Actualitat
Arriba una nova edició del Tast d’Estiu

Aquesta nova edició del Tast d'Estiu s'emmarca dins la programació de les Nits d'Estiu

Oriol Ferran Sanchez

Aquest pròxim cap de setmana, els dies 27 i 28 de juny, se celebrarà a Castellar del Vallès la sisena edició del Tast d’Estiu, on -com ja és habitual- una desena d’establiments del municipi oferiran les seves propostes gastronòmiques a partir de les vuit del vespre i fins a la mitjanit, tots ells reunits a la plaça de Catalunya.

 

Enguany, els establiments que oferiran les seves propostes gastronòmiques als estands de degustació, són deu: la Pastisseria Muntada, El Celleret de Castellar, La Piparra, Llullu Cakes, La Capritxosa, Cafellar, La Taverna del Gall i la Gallina, Garbanzo Negro, Bruna Burguer – Cal Pinxito i la Carnisseria Casé. Entre d’altres, es podran tastar des de croquetes, hamburgueses i braves fins a dolços artesans, plats vegetarians o altres creacions com l’ensaladilla amb mango o gyozas de botifarra del perol amb ceps.

 

Els assistents podran tastar una àmplia varietat de plats en un ambient festiu i a l’aire lliure, amb una programació cultural pensada per amenitzar la vetllada. El divendres, durant l’esdeveniment, es podrà gaudir de l’espectacle itinerant ‘Iguana Fine’ i la música de la DJ Lady Avocado i per dissabte la proposta de circ de Dolce & Salato, de Circo Carpe Diem i la música de JordiO de Pichadiscos DJs.

 

Amb aquesta proposta, el Tast d’Estiu torna a posicionar-se com una de les cites destacades del calendari castellarenc, apostant per la promoció del comerç local i la dinamització de l’espai públic amb cultura per a tots els públics.

 

La iniciativa cultural i gastonómica del Tast d’Estiu s’emmarca dins la programació de les Nits d’Estiu que arrenca aquest dissabte 21 de juny i que inclou una vuitantena de propostes al llarg de les pròximes setmanes.

 

   

Comparteix
M'agrada
Comentaris