Aquesta nova edició del Tast d'Estiu s'emmarca dins la programació de les Nits d'Estiu
Aquest pròxim cap de setmana, els dies 27 i 28 de juny, se celebrarà a Castellar del Vallès la sisena edició del Tast d’Estiu, on -com ja és habitual- una desena d’establiments del municipi oferiran les seves propostes gastronòmiques a partir de les vuit del vespre i fins a la mitjanit, tots ells reunits a la plaça de Catalunya.
Enguany, els establiments que oferiran les seves propostes gastronòmiques als estands de degustació, són deu: la Pastisseria Muntada, El Celleret de Castellar, La Piparra, Llullu Cakes, La Capritxosa, Cafellar, La Taverna del Gall i la Gallina, Garbanzo Negro, Bruna Burguer – Cal Pinxito i la Carnisseria Casé. Entre d’altres, es podran tastar des de croquetes, hamburgueses i braves fins a dolços artesans, plats vegetarians o altres creacions com l’ensaladilla amb mango o gyozas de botifarra del perol amb ceps.
Els assistents podran tastar una àmplia varietat de plats en un ambient festiu i a l’aire lliure, amb una programació cultural pensada per amenitzar la vetllada. El divendres, durant l’esdeveniment, es podrà gaudir de l’espectacle itinerant ‘Iguana Fine’ i la música de la DJ Lady Avocado i per dissabte la proposta de circ de Dolce & Salato, de Circo Carpe Diem i la música de JordiO de Pichadiscos DJs.
Amb aquesta proposta, el Tast d’Estiu torna a posicionar-se com una de les cites destacades del calendari castellarenc, apostant per la promoció del comerç local i la dinamització de l’espai públic amb cultura per a tots els públics.
La iniciativa cultural i gastonómica del Tast d’Estiu s’emmarca dins la programació de les Nits d’Estiu que arrenca aquest dissabte 21 de juny i que inclou una vuitantena de propostes al llarg de les pròximes setmanes.