bona _617x412
Josep M. Calaf, Rafa Homet i Dolors Ruiz, d'ERC, a la roda de premsa a la pla. Lluís Companys - R.G.
14/05/2019 Actualitat
ERC proposa la creació d’un pla municipal de manteniment

La formació republicana assegura que hi ha “mancances en el manteniment de les places, parcs i equipaments municipals”

R.G.

ERC Castellar assegura que es produeixen “mancances en el manteniment de les places, parcs i equipaments municipals de Castellar”. En una roda de premsa a la plaça Lluís Companys la tarda de dimarts, la formació republicana ha reivindicat que cal establir “un pla municipal de manteniment”, una planificació,  que els efectius de la Brigada Municipal "no només actuïn a demanda, quan es produeix una urgència”.

 

“Hem triat la plaça Lluís Companys perquè n’és un exemple. Hi ha una pila de bombetes trencades, els parterres estan aixecats, el monument està en unes condicions deplorables, hi ha pintades de grafits”, detalla Josep Maria Calaf, número 3 de la llista republicana per a les municipals del 26-M. “La crisi i el pla de sanejament econòmic ha fet que hi hagi tot de retallades en l’àmbit dels conserges. En els últims anys hem vist com moltes instal·lacions i parcs han deixat de tenir un manteniment adequat. En alguns equipaments fins i tot hi havia vidres trencats mentre que la calefacció funcionava a màxima potència”, explica Dolors Ruiz, número 2 de la candidatura. Ruiz critica que “aquesta deixadesa té com a conseqüència unes despeses molt més elevades” en referència a l’eficiència energètica i la sostenibilitat dels serveis, i aposta per la corresponsabilitat de les entitats en l’ús dels equipaments, fet que també permetria estalviar pressupost i “repercutir els estalvis en les entitats”.

 

Finalment, Rafa Homet, alcaldable d’ERC, assegura que s’estan produint “incompliments del contracte de neteja viària” i apunta que “fa falta un seguiment intensiu”. Homet reclama més informació accessible per a l’usuari sobre els horaris i el recorregut del servei de recollida de residus i de neteja.

Comparteix
M'agrada
Comentaris