Foto de família de la candidatura i del grup de suport d’ERC a les pròximes eleccions. Al centre, Rafa Homet, cap de llista. || j. serra
Foto de família de la candidatura i del grup de suport d’ERC a les pròximes eleccions. Al centre, Rafa Homet, cap de llista. FOTO: J. SERRA
06/02/2019 Actualitat
ERC inicia la presentació de la seva llista electoral

La candidatura compta amb un grup de suport que es va donar a conèixer dissabte passat

Dissabte passat, ERC va organitzar una trobada de les persones que s’integraran a la llista que presentaran a les pròximes eleccions municipals.  La trobada també va comptar amb altres persones que formen part del grup de suport amb el qual compten els republicans de cara a aquesta campanya. “Una candidatura tan àmplia i diversa com ho és la societat castellarenca”, va descriure el portaveu municipal d’ERC i alcaldable Rafa Homet. 

 


Tot i que no han donat encara l’ordre i els principals noms de la candidatura, Homet va explicar que la llista es farà en “cremallera, absolutament paritària, s'ha de situar el feminisme com un dels puntals de l’acció republicana”. Segons informen en un comunicat, les properes setmanes es preveuen noves incorporacions a la llista, però ERC Castellar va començar la presentació pública dels candidats i candidates que l’encapçalen dissabte passat. És el cas de la Sara Tabelhachmi, de 21 anys, estudiant del doble grau de periodisme i dret, que ocuparà el lloc número 12 a la candidatura republicana a les eleccions municipals.

 


Il·lusió i canvi

"Avui ens trobem aquí per explicar que, malgrat la repressió, malgrat ens volen espantats, enfrontats i enfadats, som més que mai, més units que mai i que només ens mou l’amor per Castellar i la seva gent, l’amor a la llibertat i la il·lusió d’un canvi necessari que millori la qualitat de vida d’absolutament tots els castellarencs i castellarenques”, va traslladar el cap de llista al grup de suport present dissabte passat.    

Comparteix
M'agrada
Comentaris