WhatsApp Image 2021 11 25 at 16.54.22_617x412
D'esquerra a dreta, Dolors Ruiz, Josep Maria Calaf, Núria Raspall i Oriol Martori, del grup municipal d'ERC, davant del solar on s'hi projecta fer la plataforma logística. || CEDIDA
25/11/2021 Actualitat
ERC considera que el nou centre logístic del Pla de la Bruguera pot col·lapsar la B-124

Els republicans també qüestionen el valor que aporten aquest tipus d'instal·lacions al municipi

Jordi Rius

El  grup municipal d’ERC ha constatat en una roda de premsa la seva preocupació per la instal·lació de la plataforma logística, bàsicament per dos motius: “El poc valor que aporten a un municipi com el nostre aquest tipus d’instal·lacions i, sobretot, pels problemes de seguretat, congestió o contaminació que causaran a la B-124”, argumenta el regidor republicà Oriol Martori. Amb una carretera congestionada, “els camions i furgonetes que vindran no són els més adaptats a la sostenibilitat”, conclou Martori.


El fort impacte que pot causar la instal·lació d’aquest centre logístic sobre la B-124 fa reactivar a ERC el fet que “l’alcalde faci un pas endavant i lideri el debat al territori i que consensuï una posició comuna a tot el municipi sobre com s’ha de fer la connexió ràpida amb la C-58”, exposa el portaveu dels republicans, Rafa Homet. Una vegada consensuada la postura en l’àmbit local, “serà el moment d’acordar de debatre-ho amb Sabadell”. Quan s’hagi parlat amb la ciutat veïna, “es podrà parlar amb la Generalitat perquè hi inverteixi”.
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris