IMG 8228_1440x961
L’aparador de la botiga Herois amb les ofertes en descompte. || J. MELGAREJO
25/11/2022 Actualitat
Divendres de Black Friday

La majoria de comerços locals aprofiten tota la setmana per fer ofertes

Jordi Rius

En principi, les grans ofertes de Black Friday es concentraven en el darrer divendres de novembre, importació de la moda comercial que ve dels Estats Units. El que era oferta d’un sol dia s’ha transformat en tota una setmana, l’anomenada  Black Week. “Fem ofertes durant tota la setmana, fins dissabte”, apunta Pepe Casajuana, de la botiga de joguines Stop. Durant tota la setmana, la botiga del carrer Major fa descomptes en diferents productes que van del 20 al 35%. “No fem ofertes especials cada dia, són les mateixes cada dia”, explica Casajuana, que ha afegit que des de dilluns, dia que van començar les ofertes, “la gent hi està molt interessada”


El president de  Comerç Castellar, Marc Gorriz, ha assenyalat que una quinzena dels seus associats s’ha sumat a la iniciativa. L’entitat comercial promocionarà els diferents establiments amb globus i cartelleria. Segons Gorriz, aquest Black Friday “té pinta de ser mogut”. La proposta de descomptes s’ha traslladat més enllà de l’alimentació o el sector de la moda o l’electrònica. Per exemple, la farmàcia Casanovas està fent descomptes durant tota la setmana en productes de diferents laboratoris. Segons Eugènia Cañada, de la farmàcia Casanovas, “la gent aprofita les ofertes i, de fet, ja pensen en els regals per a  Nadal”.


D’altra banda, el Mercat Municipal farà una xocolatada aquest dissabte d’11 a 13 h. Si els clients fan la compra al recinte entre avui i demà per una compra superior a 10 euros poden aconseguir gratis un tiquet per a una xocolatada desfeta.

Comparteix
M'agrada
Comentaris