A7301203_1440x961
Les famílies poden crear juntes i gaudir d’un moment de llum, color, i música relaxant / Q. Pascual
28/12/2021 Actualitat
Una decoració lluminosa diferent cada dia

‘Castellar de llum’, una proposta immersiva i col·laborativa, omple de llum i música la plaça d’El Mirador

Cristina Domene

Són dies de compartir temps i riures però aquest any, com el Nadal passat, la pandèmia ens ho està posant difícil. Per sort, sempre hi ha propostes creatives que ens permeten emocionar-nos i interactuar amb altres persones. És el cas de la iniciativa ‘Castellar de Llum’ que l’Ajuntament de Castellar ha instal·lat aquesta setmana a la plaça d’El Mirador. Es tracta d’un projecte innovador que consisteix en una instal·lació immersiva radiant que uneix les persones mitjançant una experiència creativa.

 

Quan el sol es pon, visitants de totes les edats comencen a arribar a la instal·lació, una estructura inspirada en els tres símbols de la marca Fem Castellar. Els monitors i monitores reparteixen tubs lluminosos fluorescents, que permeten una infinitat de combinacions gràcies als forats de les estructures. Així comença la decoració col·laborativa.

 

“El més estimulant d’aquest projecte és veure el resultat final de cada dia, quan ja tothom marxa. Observar les formes, els pictogrames i la creativitat de cadascú dels castellarencs i castellarenques. Cada dia és diferent. El mural canvia perquè venen diferents persones, són diferents moments, diferents tubs de colors i diferents energies”, explica Lluís Campmajó, creador artístic de la proposta.

 

 “Castellar del llum” és un espai digital de creació i contemplació en què els visitants interactuen i juguen. Una combinació infinita d’efectes d’il·luminació acompanyats de sons rítmics que faran caure els espectadors en un estat de calma i relax. Per a Campmajó es necessiten experiències així, “no només a Castellar, sinó a tot arreu. Necessitàvem recuperar aquell somriure, de tornar a sortir al carrer, fer coses col·laboratives i compartir”.

 

La iniciativa, que pretén portar a les festes de Nadal color, alegria i creativitat, es pot gaudir cada tarda de 17 a 20 hores fins dijous 30 de desembre.

Comparteix
M'agrada
Comentaris