cup sige_800x534
La regidora Marga Oncins de la CUP davant de SIGE Sport
15/06/2024 Actualitat
La CUP critica la gestió del tancament de la piscina interior de SIGE per les obres a la coberta

SIGE ha informat recentment els socis de la instal·lació d'una actuació d’urgència a la coberta per raons de seguretat

Fa uns dies SIGE ha informat els seus socis que s’haurà de tancar la piscina interior i algun espai annex de les instal·lacions esportives que gestiona per afrontar una reforma d’urgència de la coberta a causa d’un possible risc d’esfondrament. L’actuació obligarà a traslladar activitats i es recomana als socis que vulguin fer servir una piscina coberta que es desplacin a Polinyà on SIGE disposa d’un equipament com el de Castellar.

 

La CUP ha fet públic un comunicat que lamenta aquesta situació i es pregunten que si l’actuació es tan urgent «els usuaris han estat en risc fins que s’han detectat els desperfectes». També els preocupa si «serà possible fer servir la piscina exterior aquest estiu si s’hi estaran fent allà les activitats esportives del centre?». Finalment critiquen la falta de concreció en la data en què les obres acabaran. En aquest sentit, la CUP demana a l’equip de govern que «garanteixi nous punts de refugi climàtic al poble i que trobi una solució per als usuaris que s'han quedat sense instal·lació». A més, els cupaires consideren que el fet de tenir la gestió de la instal·lació externalitzada «i la validacó del model «concertat» per part dels socialsites han contribuït a l’actual desgavell».


 

Des de l’equip de govern, el regidor d’Espai Públic Pepe Leiva ha afirmat que «qualsevol actuació que haguem de fer per qüestions de seguretat, com aquest cas, ha de tenir tota la cura possible i és totalment prioritària». Segons diu, és «una actuació necessària i parlarem amb SIGE perquè totes les qüestions que puguin derivar de tenir la piscina, els casals d’estiu o les activitats extra que es puguin fer tinguin el menor impacte possible entre els usuaris». "Nosaltres defensem que les actuacions en matèria de seguretat són prioritàries i s’han de fer", reitera Leiva


 

Comparteix
M'agrada
Comentaris