junta montse da silva_1440x961
La junta reescollida el 14 de juny, al Casal Catalunya / Cedida
22/06/2022 Actualitat
Continuïtat a l’Associació de Jubilats i Pensionistes

L’equip de Montserrat da Silva vol posar en marxa un menjador social i reobrir el casal de la plaça Major al setembre

C. D.

La candidatura de continuïtat encapçalada per Montserrat da Silva va guanyar les eleccions a la junta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes que van tenir lloc el 14 de juny a la tarda.


La proposta es va imposar per 118 vots a la candidatura encapçalada per Àngel Sánchez Díaz, que va aconseguir 46. Enguany, les votacions es van realitzar al Casal Catalunya amb urna, i no a mà alçada com fins ara. La intenció era que la gent se sentís més còmode. La reescollida presidenta reconeix que se sent molt contenta pels resultats: “Em fa sentir molt orgullosa a mi i a tot l’equip, perquè sabíem que la gent estava contenta, però tant no ens ho pensàvem. Va anar tanta gent que la cua donava la volta al billar i arribava fins al carrer”
Tot i que la intenció és continuar amb el model i la gestió que han portat fins ara, ja tenen al cap projectes nous: “Continuarem igual perquè la gent està molt contenta de la manera que ho fem, però sí que hi haurà algunes innovacions, tenim coses molt boniques a fer”.

 

Alguns projectes que tenien pensants, van quedar frenats per l’any i mig d’inactivitat per la pandèmia. Ara, estan disposats a tirar-los endavant. La primera d’aquestes noves propostes és un menjador social per a la gent gran: “Suposo que es posarà en funcionament de cara a Festa Major. També s’està avançant en les obres del Casal de la plaça Major, que és necessari que s’obri perquè moltes persones veïnes d’aquella zona que no es poden desplaçar fins al Casal Catalunya el troben a faltar”. Da Silva diu que segons previsions el Casal de la plaça Major podrà obrir al setembre. Un altre aspecte en què volen innovar és en les activitats. A banda de proposar-ne de noves, volen programar actes i propostes per als caps de setmana.


Montserrat da Silva compta a la seva junta amb José Moya, Pepita Vaca, Laureà Puigdomènech, Julià Ribatallada, Francisco Javier Marín i Francesc Vañó, que estaran al capdavant de l’Associació de Jubilats i Pensionistes durant els pròxims 4 anys.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris