04  llums de Nadal_950x634
L'arbre de Nadal a la plaça del Mercat Quim Pascual
30/11/2021 Actualitat
Castellar encendrà els llums de Nadal aquest divendres

L’enllumenat també és el tret de sortida de la campanya de Nadal de Comerç Castellar anomenada 'Un milió de tions'

Castellar del Vallès encendrà aquest divendres, dia 3 de desembre, els tradicionals llums de Nadal amb un acte coorganitzat per Comerç Castellar i l’Ajuntament que començarà a les 19.30 h i que tindrà lloc a la plaça del Mercat. L’activitat serà amenitzada pel combo jove “Galàctica” i el grup de corda de petits de l’Escola Municipal de Música Torre Balada i per la música de la DJ Casandra que posarà música de la dècada dels 80, 90 i 2000.

 

L’Ajuntament manté la il·luminació per crear ambient nadalenc i promoure les compres al comerç urbà, que en els darrers dos anys s’han reforçat amb 300 nous elements, entre esferes, garlandes, estrelles, cortines i tires de llum.

 

Les principals vies il·luminades seran, com cada any, la carretera de Sentmenat, el passeig de la Plaça Major, el carrer de l’Església, els carrers de vianants (Sala Boadella, Montcada i Hospital), la part antiga de la plaça Major, el carrer Major i Colom o l’avinguda de Sant Esteve. L’enllumenat nadalenc es completa a altres vies com el Passeig, la carretera de Sabadell, els carrers de Dr. Pujol, de Prat de la Riba i de Sant Pere d’Ullastre, així com a les places d’Europa, de la Fàbrica Nova i de Cal Calissó. També n’hi haurà a les façanes del Jutjat i del Palau Tolrà, a la rotonda de Sant Feliu del Racó i a les urbanitzacions. A més, s’ornamentarà la rotonda d’entrada al municipi per la carretera B-124, on figuren les lletres de “Castellar del Vallès”.

 

El conjunt d’il·luminació nadalenca funcionarà fins al 6 de gener. Com ja succeeix des de fa anys, els llums de Nadal són de tecnologia LED, que suposaran un estalvi del consum i una millora de l’eficiència energètica. A més, la plaça del Mercat tornarà a lluir per tercer any consecutiu un arbre de Nadal que no serà natural i que consisteix en una estructura il·luminada de cinc metres d’alçada.

 

Aquest any, a més, es tornaran a col·locar quatre avets a les places de la Llibertat, d’Europa, de la Fàbrica Nova i de Catalunya que es decoraran amb motius de diferents colors i que comptaran amb bústies de Comerç Castellar perquè els nens i nenes puguin dipositar la carta que els comerciants del poble faran arribar als Reis Mags de l’Orient. També es posaran avets a la plaça de Cal Calissó i a la  plaça Dr. Puig de Sant Feliu del Racó.

 

CAMPANYA DE NADAL DE COMERÇ CASTELLAR
L’enllumenat també és el tret de sortida de la campanya de Nadal de Comerç Castellar anomenada 'Un milió de tions'. Es tracta de quatre dies de dinamització inspiratsen el tió com a element principal. A tots els socis de Comerç Castellar se’ls repartirà un tió fet pels nois i noies de la UEC. Les barretines també són fabricades al poble. 


La següent activitat és 'Troba el Teu Tió al Palau Tolrà', amb quatre tions els dies 11 i 12 de desembre als Jardins del Palau Tolrà entre les 10 i les 13 h. Aquesta dinamització està destinada a la mainada, però per a tota la família. L’activitat està dirigida per uns elfs que explicaran als més menuts com neixen els tions, amb la màgia de Nadal i la il·lusió de la mainada, fent un ésser únic per a cada nen i nena, que troba el seu tió personal. Una vegada trobin el seu tió es faran una foto amb el Tió Gegant Mil·lenari, que fa la màgia de tenir més tions per a tots els nens i nenes del món. 


Comerç Castellar finalitzarà tota aquesta campanya amb la Fira de Nadal del diumenge 19 de desembre als carrers Sala Boadella, Hospital i Montcada. Entre d’altres activitats, es farà cagar el tió, hi haurà el conte en anglès Santa’s Elves, concert de Di-Versions, xocolatada amb melindros i un sorteig d’una escapada per a 2 persones.

Comparteix
M'agrada
Comentaris