La Bona Castanya encén els fogons cada tarda a partir de les 16.30 hores i fins a les 20.30 hores
És una època complicada per apujar persianes i posar en marxa un negoci, però hi ha qui, tot i les dificultats, ho prova i s’arromanga per intentar tirar-ho endavant. Aquesta és la història de la Marina, que des de fa una setmana és la nova castanyera de la vila. A tocar de la plaça d’El Mirador, a la cruïlla de la carretera de Sentmenat, es troba La Bona Castanya, una parada de castanyes i moniatos cuinats amb il·lusió i delicadesa. “Volíem obrir el cap de setmana de la castanyada, que són els dies més forts, però no vam ser-hi a temps. Ara fa tot just una setmana que hem obert, i de moment hi ha poc moviment, hi ha pocs clients”, explica la cuinera. La Marina confia que amb el fred de l’hivern i la flaire de les castanyes i els moniatos acabats de fer, a poc a poc es pugui fer un lloc a Castellar del Vallès.