Dawn Buckler
Dawn Buckler amb una família de Dubai que ha estat en una de les cases de lloguer aquest estiu - D.B.
27/08/2014 Actualitat
Cases llogades tot el mes
L'empresa castellarenca Catalunya Casas aconsegueix llogar moltes cases aquest estiu
Jordi Rius
Aquest estiu ha estat bo per a Catalunya Casas, una empresa castellarenca especialitzada en el lloguer de cases particulars per al lloguer vacacional. L'empresa, dirigida per Janet Dawn Buckler, una emprenedora d'origen canadenc establerta a la vila, cerca habitatges familiars amb piscina i jardí propers a Barcelona. En l'actualitat aquesta agència dóna feina a vuit persones i ofereix un catàleg de més d'un centenar de cases, vint de les quals es troben situades a Castellar, principalment en urbanitzacions de la vila.

Una de les clientes de l'empresa castellarenca, Desi Cubero, que té una casa de cinc habitacions i quatre lavabos a la zona de les Pedritxes de Matadepera, fa tres anys que treballa amb l'empresa castellarenca i reconeix que "aquest any ha estat una passada els lloguers que s'han fet". Cubero, que va contactar amb Catalunya Casas després de veure un reportatge a la premsa, ha explicat que la seva casa està en venda i "tal com està el mercat, vam veure que era una bona opció llogar-la, més tenint en compte que el meu marit és arquitecte i no hi ha tanta feina ara".

Cubero apunta que l'equip de Catalunya Casas s'ocupa de totes les gestions amb els llogaters, que solen ocupar la casa una mitjana d'una setmana. "Estem molt contents amb l'experiència i només en tres anys hem hagut de canviar un vidre i una rajola", admet la propietària de la casa de Matadepera. La casa es lloga sobretot a l'estiu, encara que també s'ha utilitzat "per algun rodatge de pel·lícules".
Comparteix
M'agrada
Comentaris