13/12/2019 Actualitat
Campanya per promoure l’ús de roba d’esport reflectant a la nit

Sota el lema, “Si fas esport a la nit, fes-te veure!”, la campanya institucional posa l'accent sobretot en la pràctica d'esport en el medi natural

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha engegat una campanya de sensibilització per conscienciar les persones que fan esport quan no hi ha llum del sol de la importància de fer-se visibles a altres usuaris per evitar ensurts.


Sota el lema “Si fas esport a la nit, fes-te veure!”, des del consistori castellarenc s’insta totes aquelles persones que surten al medi natural de nit a utilitzar frontals i elements reflectants perquè siguin fàcilment reconeguts pels conductors. La recomanació s’adreça especialment a les persones que surten a córrer, a caminar, o que van en bicicleta per pistes forestals o per camins per on poden circular vehicles.


Així mateix, es recorda a totes les persones que facin esport, tant de dia com de nit, que cal respectar l’entorn natural (fauna i flora) i no deixar-hi residus, i també respectar les persones que hi viuen o que en gaudeixen, per exemple evitant cridar per no destorbar el medi natural.

Comparteix
M'agrada
Comentaris