A7309208_1440x961
Primer dinar de 'migas' de l'associació de veïns la Mitja Galta Quim Pascual
23/05/2022 Actualitat
L'Associació de Veïns la Mitja Galta fa germanor al Parc de Canyelles

L'entitat va celebrar la seva constitució amb un vermut i un dinar a darrere de l'església de Sant Esteve

La nova associació de veïns la Mitja Galta va reunir-se diumenge passat a darrere de l'església de Sant Esteve per celebrar un vermut i un dinar popular, a base de migas. Grans i joves que resideixen a l'entorn del Parc de Canyelles van celebrar la benvinguda a l'entitat, que vol estrènyer vincles entre veïns de cinc carrers de la vila: el de la Baixada del Palau, de Canyelles, de l'Ermot, de Sant Sebastià i de la Virgen de la Cabeza.

 

"El que volem, amb jornades com aquesta, és que hi hagi germanor i cohesió al barri, un lloc privilegiat, al costat de l'església i de la muntanya", assegurava Dani Muñoz, un dels impulsors de l'associació la Mitja Galta. El nom de l'entitat fa referència a la forma dels terrenys de darrere de l'església de Sant Esteve, un punt de trobada de la zona.

 

L'entitat va sorgir a l'estiu de 2021, fruit de la reunió de tres matrimonis amb fills, "per fer caliu de la gent més gran i entre els joves que volen remuntar l'ambient de la zona", assegurava Muñoz. Aquest Nadal passat, l'associació ja va organitzar una reeixida jornada, tot i que la primera cita com a entitat constituïda formalment va ser la de diumenge.

 

A banda del caràcter lúdic i social de l'entitat, un dels motius de la constitució és el reclam de millores a la zona, que inclou el cablejat aeri, la construcció de l'aparcament de cal Sesé, la millora general del Parc de Canyelles i l'establiment d'un pipicà, entre altres.

Comparteix
M'agrada
Comentaris