WhatsApp Image 2020 01 21 at 20.01.36_950x634
Una de les actuacions amb participació dels ADF
23/01/2020 Actualitat
S'aixeca l'alerta pel temporal Glòria a Castellar

S'han desactivat les alertes dels plans INUNCAT i VENTCAT. Entre dilluns i dimecres es van registrar una trentena d'incidències

Redacció

L’Ajuntament de Castellar dona per finalitzada l’emergència pel temporal de vent i pluja Glòria que ha afectat el municipi els darrers tres dies. D’aquesta manera, ja s’han desactivat les alertes dels plans INUNCAT i VENTCAT. Entre dilluns i dimecres es van registrar una trentena d’incidències, especialment a Sant Feliu del Racó i les urbanitzacions, on van caure diversos arbres i es van produir esllavissades. El regidor d’Espai Públic i Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva, ha agraït “la tasca de tots els cossos actuants durant aquests dies: Brigada Municipal, Policia Local, Bombers Voluntaris, ADF, Serna”.

Tot i aquestes afectacions, Castellar del Vallès no ha estat dels municipis catalans més afectats per la tempesta Glòria. En aquest sentit, el consistori mostra la seva solidaritat amb tots els municipis afectats davant la situació excepcional, especialment a les terres de l’Ebre i a la província de Girona. “Desitgem que es puguin restablir al més aviat possible les afectacions a equipaments i infraestructures”, afirma Leiva. Així mateix, expressa el condol als familiars de les víctimes mortals causades per la borrasca Glòria, i desitja una ràpida recuperació a totes les persones que han resultat ferides.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris