201804084522_617x412
08/04/2018 Esports
Victòria a l'últim minut (2-1)

La UE Castellar suma els tres punts amb un gol de Víctor Léon a les acaballes del partit

En aquest final de lliga, la UE Castellar acaba prenent el pols de la categoria i aconsegueix una nova victòria –la tercera de la temporada- enfront del CE Farners per 2-1. Un gol de Víctor León al límit del temps reglamentari ha donat els tres punts als de Juan Antonio Roldán, que sumen dues jornades consecutives puntuant.

El conjunt blanc-i-vermell començava perdent al minut 11 per un gol de José Manuel Martínez, però el davanter castellarenc Marc Estrada aconseguia empatar al 24, per arribar al descans amb empat a un.
En una segona part on els de Santa Coloma de Farners gaudien de diverses ocasions, la defensa del Castellar aconseguia mantenir el tipus i era al límit del temps de descompte de la segona part, quan Grego Carreras assistia a Víctor León, que superava al porter visitant Carles Blanquera i feia sumar els tres punts als seus, que aconsegueixen la tercera victòria de la temporada i han sumat en quatre dels últims cinc partits.

Roldán ha explicat que "seguim treballant partit a partit i victòries com aquesta ens donen moral per seguir treballant. Hem agafat bé el pols a la categoria, tot i que tard, però les contínues lesions i el fet d'afrontar partits amb només 13 jugadors del primer equip no és senzill". El tècnic de la UE Castellar també ha afegit que "fa unes jornades que aconseguim repetir l'onze inicial i si falla un jugador no ho notem tant, per això podem plantejar millor els partits".

L'equip ha aconseguit adaptar-se a la categoria, tot i tenir un equip molt jove i ser l'equip amb menys pressupost de la categoria. Tot i que jugadors claus en les últimes temporades com Carlos Silva, Jairo Díaz o Marc Ollé han abandonat el club, l'equip ha aconseguit crear un estil de joc reconeixible i fidel als seus valors de club de pedrera.

Tot i ser molt difícil la salvació, que queda a 16 punts quan resten 21 per jugar, l'equip no llença la tovallola i la pròxima jornada, els blanc-i-vermells visiten el municipal de Santa Coloma de Gramenet, líder destacat de la categoria i principal favorit per l'ascens.