14   patinatge_617x412
L’equip del CPA Castellbisbal amb la copa aconseguida a Reus. || Cedida
13/03/2024 Esports
Aina Sanosa i Nora Borrego, campiones de Catalunya

Les patinadores castellarenques triomfen al I Campionat de Catalunya de Grups Xou Avançat

Les patinadores castellarenques Aina Sanosa i Nora Borrego es proclamen campiones de Catalunya en show avançat, després d’una execució gairebé perfecta en el campionat disputat a Reus (Tarragona).


El I Campionat de Catalunya de Grups Xou Avançat ha deixat un clar regust castellarenc, amb la victòria del CPA Castellbisbal, equip que integra a les dues patinadores del CPA Castellar. 


En la classe de quartet júnior i amb l’espectacle Paraìt que c’est ça l’amour, van aconseguir una puntuació màxima de 30,15 -14,90 en elements i 15,25 en components-, superant el xou Elàstics del CP Termens, que va sumar 29,58(12,70 i 16,88). Terceres eren les patinadores del CP Voltregà amb 28,58 (14,20 i 14,38) i el seu xou The Power of Scence.


Després de diferents èxits en les setmanes anteriors, on van acabar terceres en els shows de Girona i Lleida, la cirereta del pastís ha arribat ara a Reus, on Sanosa i Borrego, juntament amb les seves companyes del Castellbisbal, han recollit els fruits del seu esforç.  || a. san andrés

Comparteix
M'agrada
Comentaris