14   Travessa01_1440x961
Participants a la travessa amb la muntanya de Montserrat al fons. || CEDIDA
19/03/2024 Esports
La Travessa Castellar-Montserrat, completada amb èxit

La prova ha arribat a la 33a edició amb 93 participants

Redacció

La Travessa a Montserrat és un dels clàssics del Centre Excursionista de Castellar, un esdeveniment arrelat que enguany va arribar a la 33a edició amb molt bona salut i 93 participants.


La mística que desperta la serralada montserratina des de temps immemorials, l’ha convertit en un dels llocs de peregrinació més visitats d’Europa. A més, la bona connexió amb l’entorn natural fa de Montserrat un espai ideal per als esports, sigui senderisme, escalada, ciclisme o d’altres de més risc. Aquest tarannà ha convertit la Travessa Castellar-Montserrat en un dels actes fixes del calendari muntanyenc local, on més d’un centenar de persones van formar part del desenvolupament d’aquesta caminada.


Una vintena de voluntaris van vetllar pel correcte funcionament del recorregut en els diversos avituallaments repartits pel trajecte, un aspecte sense el qual difícilment es podria desenvolupar un acte així, amb participants de diversos nivells.


Amb sortida des del Carrer Colom, seu del CEC, un total de 93 integrants, entre socis i participants, van arrencar amb destí a la Muntanya Màgica. Del total, només un va haver de desistir en arribar al punt final, on passades les tres del migdia es va donar per conclosa la travessa.


“Un any més hem de sentir-nos orgullosos i satisfets d’haver donat per finalitzada amb la sortida de l’autocar a les 15:32 des de dalt a Montserrat” explica Carme Pelayo, presidenta de l’entitat, després de tancar una edició amb absència total d’incidents durant el transcurs. “Hem rebut les felicitacions dels participants, tant per l’organització, com pels avituallaments que enguany hem afegit a Monistrol un de nou, amb líquids i fruita, en previsió d’abastir als participants pel tall d’aigua en moltes de les fonts i amb la previsió de calor, amb la hidratació gairebé obligada dels participants” afegeix la presidenta de l’entitat. I és que

les altes temperatures del cap de setmana, inusuals en anys anteriors, van deixar una jornada de calor, on el mercuri va arribar als 22 graus.
“Volem donar les gràcies als participants que un any més han volgut gaudir d’aquesta Travessa, als organitzadors per l’èxit de la bona feina i als 20 voluntaris per la seva entrega incondicional atenen els participants. Gràcies a tots” conclou.

Comparteix
M'agrada
Comentaris