Els jugadors de la UE Castellar es lamenten de l'ocasió perduda a l'afegit._617x412
Els jugadors de la UE Castellar es lamenten de l'ocasió perduda a l'afegit. - Q. Pascual
14/10/2018 Esports
Tres derrotes en tres partits

UE Castellar, HC Castellar i FS Castellar cauen en els seus respectius partits de lliga

Aquest no està sent el millor cap de setmana pels equips de Castellar amb tres derrotes durant la jornada de dissabte. La UE Castellar va caure estrepitosament enfront del CF Les Franqueses per 5 a 0, mentre que el debut a casa pel FS Castellar es convertia en un malson, enfront del CCR Gavà (3-9). L'HC Castellar va caure per la mínima a Arenys de Mar (1-0).

La UE Castellar va patir la derrota més àmplia de la temporada en la visita al camp municipal de Corró d'Avall de Les Franqueses, on l'equip local fa infligir un sever correctiu a la segona part. Amb el resultat de 0-0 al descans, al minut 52 el local Ramón Manzanera obria la caixa dels trons amb el primer gol. Només nou minuts després Kevin Caballero aconseguia el segon i Julián Adarve (86', 89') signava un doblet a les acaballes.
Amb aquesta derrota, l'equip de Juan Antonio Roldán cau a la quinzena posició, en zona de promoció de descens.

Al Joaquim Blume de Castellar, el debut dels de Darío Martínez en lliga no anava gaire millor i l'equip taronja queia enfront d'un dels equips cridat a aconseguir l'ascens de categoria. El CCR Gavà – Colegio Santo Ángel no va donar cap tipus d'opció als locals i obria el marcador al minut dos de joc. Només Guillem Ramiro (6') trencava la ratxa golejadora de l'equip del Baix Llobregat, que marxava al descans amb una renda d'1 a 5.
La segona meitat Sergi Aymerich (27') i Ángel Olivares (38') eren els golejadors pels de Martínez, que encaixaven quatre gols més. El 3-9 significa la segona derrota consecutiva en lliga en dues jornades. L'equip ocupa la penúltima posició de la taula.

A Arenys de Mar, l'HC Castellar no va poder trencar la mala ratxa en lliga i ja acumula cinc derrotes consecutives en cinc jornades. Els de Pere Gassó van caure per la mínima (1-0) enfront del CH Arenys de Mar, que suma la segona victòria de la temporada. L'equip continua al fanalet vermell del grup A de Primera Catalana i és l'únic del grup que encara no ha puntuat.