Un dels participants a l'Open Vallès 2017.
Un dels participants a l'Open Vallès 2017 - Cedida
Un dels participants a l'Open Vallès 2017 - Cedida
Un dels participants a l'Open Vallès 2017 - Cedida
19/04/2017 Esports
El futur del bike-trial es cita a Castellar
L'Escola de Trial "El Bixu" va organitzar la segona prova de l'Open Vallès de bike-trial amb èxit de participació
Albert San Andrés
La segona edició de l'Open Vallès ha fet consolidar la prova com la competició més important de bike-trial de tot el Vallès Occidental. Castellar va ser per segon any consecutiu la seu d'aquest campionat on l'equip local de l'Escola de Trial "El Bixu" va tancar una excel·lent participació.
El remodelat circuit del bike-park del carrer Berguedà es va omplir amb 89 participants i 131 inscripcions (alguns d'ells competien en diferents categories) en una jornada on el sol va fer gaudir d'una temperatura perfecta per veure a les promeses del futur del bike-trial.

Els recents canvis al circuit van permetre gaudir del recinte amb més profunditat, ja que el carrer es tallava per acollir totes les carpes de patrocinadors i pilots, deixant un major espai a la competició i una menor aglomeració dins de les zones. Un 'deejay' amenitzava la festa ciclista amb els majors 'hits' musicals del moment, per crear el clima adient en un espectacle on els salts, les cabrioles i l'equilibri, formen part fonamental per aconseguir bons resultats.

Des de les 8:30 del matí, quan els participants començaven a les cinc zones marcades, fins a les 14:30, tothom va poder gaudir dels diferents nivells de la competició, començant per la categoria 'Pushbike' on els més petits van fer les delícies dels assistents amb les mini-bicicletes sense pedals. Ivet Clusa, Laia Montes i Hugo Blázquez van completar de manera perfecta les tres zones habilitades per aquesta categoria, imposant-se als altres cinc participants.

La categoria Promesa era totalment monopolitzada per l'equip local, que una vegada més deixa veure el seu nivell en una competició, ocupant les primeres sis posicions, amb Marc Sánchez, Àlex Gómez i Otto Sevilla al podi.

En categoria 'Poussin' era l'escola Abantwins qui s'emportava el podi, amb Jofre Ortuño, Lucía Guerrero i Àlex Rodríguez al més alt. En benjamí també er a l'escola de les llorejades germanes Abant qui colava dos 'bikers': Martí Rusiñol primer i Joan Fusalba, tercer, acompanyats per Jordi Povedano. En 'Minime', Nil Benítez, Josep Sabe i Carlos Viñas pujaven al podi.

En Expert, l'heroi local Alan Rovira, sacsejava a tots els participants amb una actuació gairebé perfecta en una categoria més gran que la que li pertoca. Amb només dos peus, treia 25 d'avantatge sobre el següent classificat, el sènior Marc Viñas i 38 a l'expert Jose Juan Arlandis. L'Alan també guanyava poc després l'open vermell.
L'open negre era pel local Tomas Casas, que aconseguia una nova victòria per l'Escola de Trial, seguit d'Iker Borrego i Hugo Montes, amb destacada actuació de la resta dels sis pilots castellarencs.

El petit dels Rovira, el Dan, que segueix els passos del seu germà Alan, s'emportava l'open blanc amb només un peu, seguit per Lucía Guerrero i Antoni Saez. Sergio Martínez s'emportava l'open verd, seguint la ratxa de l'Escola. David Jové guanyava en veterans, juntament amb Jordi Povedano que ho feia a l'open blau.

"Acabem aquesta segona edició de forma molt positiva i amb moltes ganes de tornar a organitzar una prova com aquesta" va explicar l'organitzador Jordi Rovira. "Estem molt satisfets per com ha anat i pel gran nombre d'inscripcions, a més de per l'agilitat de la prova" va afegir.
La 3a i última prova de l'Open Vallès es disputarà el 21 de maig a Sant Cugat.
Comparteix
M'agrada
Comentaris