Joelvin Cabrera, un dels nous fitxatges de l'equip, condueix la pilota._617x412
Joelvin Cabrera, un dels nous fitxatges de l'equip, condueix la pilota en una jugada ofensiva - G. Plans
12/09/2017 Esports
El CB Castellar, pel camí correcte (78 -53)
L'equip va deixar molt bona imatge en l'amistós contra el CE Sant Nicolau
Guillem Plans
El CB Castellar es va imposar per 78 a 53 al CE Sant Nicolau en l'amistós d'aquest diumenge passat, un partit de preparació que va servir per encarar l'arrencada de la nova temporada. L'equip local, que s'enfrontava a un rival de categoria superior, ja que els sabadellencs militen a Copa Catalunya, va dominar el joc i el marcador durant les quatre parts. El conjunt castellarenc, amb tècnic nou i estrenant incorporacions determinants, va exhibir bona sintonia d'equip, agressivitat en defensa i l'empeny necessari per aspirar a l'ascens de Primera Catalana aquesta temporada.

L'equip, concentrat, va prendre avantatge des del primer quart, que va acabar 23 a 11. Els homes de Raúl Jodra van demostrar exigència, tot i tractar-se d'un amistós, pressionant fins a l'última pilota en possessió del Sant Nicolau.

Durant alguns instants del segon quart, la distància al marcador entre ambdós equips s'escurçava. Es va arribar a l'equador del partit amb un resultat de 36 a 27. Una diferència prou gran per no patir excessivament, però massa curta per acomodar-se. I el Castellar no es va relaxar. Al tercer quart, l'escletxa al marcador es va dilatar. Els triples entraven, es buscaven tirs oberts i la defensa era solida. L'equip controlava el rebot defensiu. L'avantatge s'enfilava fins als 20 punts. A falta d'un quart, el resultat era de 57 a 39. El quart temps, que va acabar amb un 78 a 53, va ser un tràmit pels locals.

"Hem sortit bastant actius, amb bona sortida de pilota, compartint-la. Estem en pretemporada i hem de corregir coses però estem aconseguint l'objectiu: ser un equip ràpid i que busca sempre trobar el millor tir possible", va valorar Raúl Jodra, que durant el partit va confiar en jugadors del planter.