Albert Germà davant l'oposició d'un defensa rival._617x412
Albert Germà davant l'oposició d'un defensa rival. - Quim Pascual
21/05/2017 Esports
Tot es decidirà a Sabadell
El CN Sabadell força el desempat després de guanyar per 65 a 76 en un Puigverd ple
El CB Castellar no ha pogut amb el CN Sabadell en el derbi vallesà per la permanència a la Copa Catalunya. Els de Carles Company no han pogut fer front al joc perimetral dels de la capital del Vallès Occidental, caient per 65 a 76 i tot es resoldrà en l'últim partit de la sèrie al pavelló de Les Naus de Montcada.

L'efectivitat des de 6,25 de Roger Dam, que amb 11 triples ha estat el màxim anotador del partit, ha portat de bòlit la defensa local.
Les intencions sabadellenques quedaven clares des de bon començament, on han aconseguit un parcial de 0-9, ampliant l'avantatge amb tres triples consecutius de Roger Dam. Els locals reaccionaven per marxar al primer minut, sis punts per sota al marcador, 12-18.

El segon quart no començava millor i els del Natació seguien amb la festa des del perímetre amb quatre triples més i permetent-se fins i tot fer una esmaixada.

Els 16 punts de diferència al descans (26-42) no han espantat als de Company, que apel·lant a l'èpica han iniciat una remuntada al tercer període amb cinc triples, per reduir un parcial desfavorable de 20 punts. Jordi Navarro (2), Albert Germà i David Junyent eren els anotadors. Però l'encert dels blaus ha evitat la reacció groc-i-negre, que han arribat a posar-se a només cinc punts (50-55), per acabar amb un desfavorable 50-57.

La desfeta arribava als últims 10 minuts, amb un Dam que seguia inspirat i amb Jonathan Ramírez portant el ritme del seu equip.

"Si no haguessin agafat tant d'avantatge, segurament ens haguérem connectat al partit, però cada vegada que ho intentàvem, anotaven. L'equip ha estat bé, però si volem guanyar el tercer partit, hem d'evitar que ens facin tants punts. Físicament l'equip ha respost però en atac potser ens ha faltat calma. Tenia clar que l'eliminatòria es decidiria al tercer partit. Ara calma i a veure què passa" ha explicat l'entrenador Carles Company.

L'ambient al pavelló Puigverd ha estat com els de les grans ocasions, amb la grada plena i uns 600 assistents: "vull agrair a tota la gent l'ambient que s'ha viscut al Puigverd. L'ambient ha sigut espectacular" ha afegit Company.

Finalment, 65 a 76 i tot per decidir al tercer partit del play-out de descens que es jugarà dissabte vinent al pavelló de Les Naus de Montcada de Sabadell.