Darío Martínez lluita una pilota en defensa al partit d'anada contra el Mollet_617x412
Darío Martínez lluita una pilota en defensa al partit d'anada contra el Mollet - A. San Andrés
15/05/2016 Esports
Golejada per seguir a l'espera (11-3)
Els de Borja Burgos esclafen al Mollet i segueixen a un punt de l'ascens
Poc més pot fer el FS Castellar en el seu objectiu d'assolir l'ascens de categoria, després de golejar per 11 a 3 a la Unió FS Mollet i de què els seus predecessors guanyessin els respectius partits de lliga. Els taronges segueixen esperant la punxada del FS Canet o de l'Isur, per col·locar-se en zona d'ascens, quan només resten dues jornades de lliga.

Si hi ha un tret que caracteritza al FS Castellar, aquest és la paciència, ja que després de sis jornades consecutives sense conèixer la derrota, encara no han pogut assaltar la zona d'ascens, on el FS Canet és líder amb 13 jornades consecutives aconseguint la victòria i amb l'Isur terrassenca sumant 24 dels 30 punts possibles als últims 10 partits.

La 'Taronja Mecànica' però, no volia sorpreses contra el Mollet, tal com va passar a la primera volta, on van perdre per 3 a 1 en un partit on l'encert defensiu dels locals va ser espectacular.
Manel López obria el marcador al minut dos i era replicat per Roger Carrera set minuts després, sense donar cap opció al rival. A partir d'aquí, es deslligava un festival de gols merescut, i el juvenil Joaquim Juncosa s'afegia a la festa del sènior A un minut després.
Víctor del Olmo (12'), el gran dels López de nou (12'), Darío Martínez (18') i Carrera (19'), feien marxar al seu equip amb un contundent 7 a 0 al descans, i amb el partit completament decidit.

L'inici de la segona començava amb ensurt inicial dels visitants, que aconseguien dos gols en tres minuts (Alejandro Sánchez al 22' i Daniel Tienda al 23'), però Àlex Martínez (27') i Javi Hervás (28') tornaven a deixar intacte l'avantatge de set gols.
La resta dels minuts, es convertien en un mer tràmit castellarenc per ampliar el marcador i del Olmo (32') feia el novè gol de l'equip i el seu doblet, un minut abans que el visitant Sánchez aconseguís el tercer pel seu equip.

Aleix Navarro posava la cirereta al partit amb una vaselina espectacular, tres minuts abans del final, aconseguint el definitiu 11 a 3, la major golejada de la temporada.

El tècnic castellarenc creu que "hem de seguir complint amb els nostres partits i esperar la punxada dels dos equips de dalt, ja que desgraciadament no depenem de nosaltres mateixos" mentre va afegir que "encara que no assolim l'ascens, la temporada haurà estat sensacional i en cap cas un fracàs".

Ara els taronges enceten les últimes dues jornades contra el Palafrugell a domicili, equip que encara es juga la permanència, i contra el líder, el FS Canet, equip que previsiblement ja serà campió de lliga (només ha de sumar un punt). Els castellarencs segueixen esperant l'empat o la derrota de l'Isur i sumar els sis punts que resten per aconseguir l'ascens i tancar una temporada de somni. Difícil, però no impossible.