El Puigverd ha portat sort a l'Athlètic 04 que ha golejat al Caldes_617x412
El Puigverd ha portat sort a l'Athlètic 04 que ha golejat al Caldes - Quim Pascual
26/04/2015 Esports
Golejada per l'optimisme de l'Athlètic 04 (7-1)
El CN Caldes surt golejat del Puigverd i els groc-i-negres sumen tres punts indispensables per poder sortir del descens
L'Athlètic 04 aconsegueix una golejada enfront el CN Caldes (7-1) que els permet seguir amb el somni de la salvació. Els homes entrenats per David Franco no han donat opció al seu rival i han dominat el partit des del primer minut.

Amb canvi d'escenari, el Pavelló Puigverd de Castellar ha viscut avui un dels millors partits de la temporada de l'Athlètic 04. Amb l'aigua al coll i a la recta final de la temporada, els groc-i-negres sortien al parquet amb la clara missió de sumar els tres punts després de l'empat aconseguit la passada jornada a la pista del Rosario Central.

Només sis minuts passaven de la primera part, quan Daniel López signava el primer gol del partit pels de la vila. El domini del 04 era total, però deu minuts després del primer gol, els calderins empataven mitjançant Rubén Villar. Però l'Athlètic reaccionava al gol, quan un minut desprès, Javier Herrada tornava a posar per davant al seu equip.

Dos minuts més tard, Eduardo Álvarez ampliava l'avantatge amb el 3 a 1 amb el que s'arribava al descans. Començava la segona part i seguia el domini local, enfront els del Vallès Oriental i als vuit minuts, Daniel López aconseguia el seu segon gol del partit, per certificar la superioritat del seu equip.
Carles López aconseguia el repòquer de gols en aconseguir el 5 a 1 al minut 32, un abans de que Daniel López aconseguís un hattrick al partit amb el tercer gol del seu compte personal. Albert Moya tancava la golejada al 35 i marxaven amb els deures fets i esperant el resultat del Santvicentí, que juga contra el Palau i Solità, cuer de la categoria.

Gràcies a aquesta victòria, l'Athlètic dormirà fora del descens, però en cas de victòria del Santvicentí -més que probable ja que el Palau només ha guanyat dos partits en tota la temporada- quedarà en onzena posició a dos punts de la salvació, sent l'equip que marcarà la primera posició del descens. Encara amb cinc jornades pel davant i 15 punts en joc, el somni de la salvació és més a tocar que mai i els jugadors de l'Athlètic 04 en son conscients de la importància de poder guanyar el màxim de punts possibles.

Un calendari propici pels de David Franco pot decidir el final de temporada. El proper rival, l'Arenys de Mar -que ja no es juga res-, al Palau i Solità -ja descendit-, al Barri Can Calet -gairebé exclòs de la lluita per l'ascens-, el derbi contra el FS Castellar -ja salvat- i el Premià de Dalt -rival directe per sortir del descens-, seran els últims esculls pels groc-i-negres, que després d'ascendir la temporada passada volen seguir a la divisió d'honor.