04   CorreBraves_1440x961
Els representants de Come y Caña, La Taverna del Gall i la Gallina i Bruna Burger Grill en el podi de guanyadors. || A. Tor
21/11/2023
El pòdium del 1r CorreBraves

Èxit de la primera edició de la iniciativa de Comerç Castellar

Jaume Clapés Solé

L’Espai Sales d’El Mirador va acollir l’esdeveniment on Come y Caña va ser reconegut guanyador gràcies al vot popular. “Hem notat molt l’increment de feina, gràcies a la iniciativa ens ha conegut molta gent nova”, va dir Toni Jiménez, treballador de l’establiment durant l’acte de reconeixement que va tenir lloc dilluns passat, 20 de novembre.


També van recollir diploma els responsables de La Taverna del Gall i la Gallina (segona posició) i de Bruna Burger & Grill (tercera), així com diversos representants dels establiments que van participar en la iniciativa. Deborah Teran va recollir el xec per valor de 50 euros per gastar en comerços associats,  ja que va ser la guanyadora del sorteig d’entre tots els correus validats en les votacions.  


Els números parlen per si sols, els quinze establiments participants van vendre entre 5.000 i 6.000 tapes. “L’objectiu era dinamitzar el començ, els bars i restaurants, fidelitzar els clients i guanyar més diners dels que es van guanyar l’any passat en aquest cap de setmana. L’objectiu està complert. Molts dels bars i restaurants han doblat la seva facturació amb relació a l’any passat”, va dir el president de Comerç Castellar, Marc Gorriz. I va afegir: “Estem guanyant clients que no teníem, estem molt contents i feliços amb el resultat. Sens dubte hi haurà una segona edició i potser hi haurà, fins i tot, una edició relacionada amb algun altre tipus d’aperitiu”, va concloure el restaurador. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris