26/06/2020 Opinió
A tots els donants de sang de Castellar
Delegació local del Banc de Sang

Els dies 11 i 12 de juny vàrem rebre la visita de l’equip mòbil del Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya i volem deixar palès que va ser tot un èxit de donacions.  
El resultat de les quatre sessions (dues de matí i dues  de tarda) va ser de 149 donacions + 5 no acceptables  en aquesta campanya.
Castellar és un poble molt generós  en  donacions de sang,  respon massivament a les crides i més en situacions  de tanta  necessitat com el moment que estem vivint actualment per raons de la Covid-19.
És una llàstima no disposar d’un local municipal més gran per atendre més donants, amb més capacitat per a lliteres i amb més personal sanitari, ja que molts oferiments de donacions no es van poder atendre per manca d’espai. Vàrem haver d’adaptar-nos al local del Centre Excursionista,  a què un cop més agraïm la seva col·laboració desinteressada.
Des de la central de Barcelona del Banc de Sang i des d’aquesta delegació local manifestem el nostre agraïment a tots els donants, els oferiments i a tots els col·laboradors.
Gràcies, Castellar.

Comparteix
M'agrada
Comentaris