11/11/2022 Opinió
Tornem a obrir!
Dani Pérez (Regidor de Gent Gran) i Anna Margalef (Regidora de Diversitat)

Ha arribat un dia molt esperat per a molts castellarencs i castellarenques, i és que reobrim de nou el Casal de la Plaça Major.
Abans de res, és de justícia agrair la paciència i sobretot la comprensió de tot el col•lectiu de la gent gran i les persones amb diversitat funcional, perquè ha estat un temps llarg, en ocasions incert, però gràcies a l’esforç de tot l’equip tècnic i a la vostra complicitat, hem aconseguit un resultat excel•lent digne del nostre municipi i de la seva gent.
La renovació integral del Casal de la Plaça Major ha suposat la dignificació i modernització dels espais del Casal de Gent Gran i del Punt d’atenció a persones amb Diversitat, adaptant-los així a les noves demandes i necessitats i generant nous espais de relació, formació i atenció. 
El nou espai compta amb sales mes grans, sales d’activitats, sales d’atenció personalitzada, una cafeteria, una terrassa i un porxo exterior que permetrà una millora energètica pel que fa a la climatització.
No podem acabar sense agrair especialment a totes les entitats que d’alguna manera feien activitat al Casal de la Plaça Major abans de la reforma per la seva comprensió i paciencia i sobretot volem posar en valor la seva capacitat d’adaptació  i estem segurs que, com sempre continuarem treballant plegats per millorar la vida de totes les persones usuàries del Casal.  Us convidem a tothom a participar d’aquesta jornada de portes obertes i conèixer aquest equipament renovat ple d’oportunitats i recursos per a la ciutadania.
Nosaltres ho tenim tot preparat, només queda que vingueu, conegueu l’espai i que el gaudim plegats! 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris