19/11/2021 Opinió
El retorn de la Setmana de la Ciència a El Mirador, amb moltes ganes
Carol Gómez

La Setmana de la Ciència ha tornat aquesta setmana a El Mirador i, com ja va ser en la seva primera edició, podem dir que és un dels nostres esdeveniments preferits a El Mirador: ha estat un èxit de participació!
Des de la Regidoria d’Innovació, El Mirador, volem agrair a totes les famílies i infants que han vingut a participar i gaudir de les diferents activitats que hem programat. 
Aquesta Setmana de la Ciència, ens ha permès reprendre totalment l’activitat després de la parada forçosa que a tots nosaltres ens ha provocat la pandèmia Covid-19, amb un esdeveniment carregat d’activitats gratuïtes i adreçat a tots els públics.
Amb una vintena d’activitats entre tallers, exposicions i espectacles tothom ha pogut gaudir de la ciència i viure-la des de l’experiència i el joc.  
Des de El Mirador continuarem treballant per apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.
De fet, la setmana que ve el LAB Castellar també obrirà les portes a la tarda amb activitats adreçades a infants i joves, en què podran realitzar tallers, crear els seus propis projectes o aprendre i especialitzar-se en la utilització de tota la tecnologia i maquinària que trobaran en el LAB Castellar.
Us seguirem informant de tot allò que cuinem a El Mirador i en el LAB Castellar.
Moltes gràcies a totes i tots els que ho heu fet i ho esteu 
fent possible.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris