09/02/2024 Opinió
Pagesos terroristes
Francesc Sagrera

Són, presumptament, terrorisme els disturbis desfermats per la pagesia catalana els 6 i 7 de febrer? Dos dies col·lapsant Catalunya i entrant a Barcelona per la Meridiana i la Diagonal. La Confederació Espanyola de Transport de Mercaderies (CETM, gairebé el nom del fusell d’assalt oficial de l’Exèrcit espanyol, falta la E d’Espanya (CETME)), ha reclamat per escrit al govern espanyol que prengui de manera immediata totes les mesures necessàries per garantir la lliure circulació de persones i mercaderies per tot el territori espanyol.
Il·lustríssims Senyors de la Junta de Fiscals del Suprem i jutge, Il·lustre Senyor Jutge Garcia-Castellón, diu l’article 573 del Código Penal, 2: “Alterar gravemente la paz pública. 4 Provocar un estado de terror en la población o en una parte de ella”. Presumptament també és terrorisme? Heu iniciat diligències per indagar si darrere de tot plegat hi ha el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont?
Afegim-hi quatre dites: “El lleó no em fa por”. “No es pot ser jutge i part”. “Jutge de males arts no escolta les dues parts”. “Setze jutges d’un jutjat”...

Comparteix
M'agrada
Comentaris