14/02/2020 Opinió
Obligats a posar-nos d’acord
Rafa Homet

No sé si a vostès els ha passat mai reunir-se amb algú per proposar-li arribar a acords importants, que la resposta els arribi mitja hora després d’acabar la reunió, que sigui una imposició sobre què s’ha d’acceptar sense discussió possible i, per acabar-ho d’arreglar, que la resposta sigui pública i per Instagram. Ni una trucada, ni un WhatsApp, ni un correu, ni una paraula...
A nosaltres sí que ens ha passat, i tant!Ara, tot i tractar-se d’un tema tan important com la mobilitat de Castellar i les relacions amb alcaldia, ni ens desanimem ni ens donem per vençuts. Continuem fidels a un acord de ple del desembre del 18 que deia: “Subscriure i donar suport al contingut del manifest presentat per l’Associació d’Empresaris de Castellar (ASEMCA), l’Associació Comerç Castellar, la Cambra de Comerç de Sabadell, el Gremi de Fabricants de Sabadell, el Consell Intersectorial d’Empreses, el Centre Metal·lúrgic i la PIMEC del Vallès Occidental”. I aquest manifest demanava “existeix un ampli consens entre les diferents administracions involucrades sobre la necessitat d’enllaçar la B-124 amb la Ronda Oest de Sabadell a través de la futura Ronda Nord”.En aquests moments, això ja apareix al document del Pla de Mobilitat del Vallès. I en bona part hi figura perquè hi hem estat treballant de manera molt discreta, cercant complicitats a la comarca i anant-les a explicar al Departament corresponent, sempre argumentant que és una qüestió prioritària per a Castellar. Ara hem avançat un pas necessari però insuficient: cal fer l’estudi, decidir el disseny, licitar les obres i executar-les. Això no passarà sol i demanarà consensos i complicitats, perquè aquest és un projecte de poble.Si ho supeditem a lluites partidistes o ambicions personals, haurem begut oli. 
Continuarem treballant-hi amb voluntat i necessitat de consens, se’ns tracti bé o malament. Volem que sigui fàcil i, per part nostra, el desig principal és que l’alcalde de Castellar pugui inaugurar-lo ben aviat. Sigui qui sigui que hi hagi a l’alcaldia.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris