15/09/2023 Opinió
Nota informativa del Club de Patinatge Artístic de Castellar
Club de Patinatge Artístic de Castellar

1. Horaris temporada 23-24: Malauradament ara per ara ens veiem obligats a comunicar que com a entitat no podem proporcionar horaris fixos per a la temporada 2023-2024.
A mitjans d’agost se’ns va comunicar un horari provisional que va donar peu a la mobilització immediata de tota la junta directiva en veure que sense reunió prèvia ni cap comunicat se’ns estava traient hores setmanals, concretament del dimecres.
Per part de l’entitat hem procedit a reunions amb regidor d’Esports, amb la vicealcaldessa diverses vegades exposant la repercussió que suposa com a entitat, principalment a la promoció del club, ja que estem parlant de perdre les primeres hores de la tarda, i per altra banda la repercussió en el rendiment del grup avançat, ja que ens treuen hores al final de la jornada.
2. Què estem fent al respecte: reunions programades per tal de poder cercar alternatives viables a la pèrdua d’hores setmanals; publicacions en xarxes socials dels fets esdevinguts; mitjançant el festival de Festa Major hem traslladat al públic present la situació d’injustícia, en el moment que se’ns pretén treure hores setmanals amb una entitat de constant creixement tant pel que fa als practicants com a l’aprenentatge.
3. Quins horaris estan establerts per a la temporada: En aquest moment no podem proporcionar horaris definitius, ja que no se’ns han comunicat oficialment.
4. Què s’ha decidit de moment: Mantenir els grups i els horaris de la temporada 2022-2023, en espera de poder passar un comunicat fix per a tota la temporada. Per tal de no crear dubtes, queda inclòs annex de recordatori de l’horari i grups de la temporada passada.
5. Què pot passar: Que dimecres que ve ens trobem dues entitats que volen fer ús del mateix espai i potser no puguem patinar. Insisteixo a dir que igual que nosaltres no tenim aprovat l’horari definitiu d’ús de la instal·lació, el futbol sala tampoc, per tant preval el vigent, és a dir, nosaltres disposem del dimecres.
6. Comprensió i paciència: Sent conscient de la gravetat que suposa a les famílies el fet de no poder programar les activitats, demanem a les famílies comprensió i paciència perquè des de la junta directiva s’està treballant i lluitant per poder solucionar el problema. No podem donar horaris definitius fins a rebre per part de la Regidoria d’Esports el comunicat definitiu. Un cop es rebi procedirem a elaborar el plàning de tota la temporada, i ens comprometem a trametre’l en 24 hores a les famílies.
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris