23/07/2021 Opinió
Nosaltres què hem de fer?
Francesc Sagrera

Entre el 15 de juliol i el 31 d’agost estaven previstos 20 aplecs, 307 ballades i 111 concerts, un total de 438 actes sardanístics interpretats per 80 cobles en actiu que representen més de 900 músics.
No hem vist cap mitjà de comunicació generalista que ens invités a anar a cap d’ells, i això que ara venen festes majors. A més volem saber si a causa de la Covid-19 es faran o no, ningú ens ho ha dit públicament, en cas de fer-se com seran i com hem de ballar. Si sabem com hem de comportar-nos als restaurants, als bars, pel carrer, als teatres, als concerts i fins i tot a casa amb la família o la bombolla, però per ballar sardanes, com? Buscant, buscant he trobat, i no als mitjans de comunicació, que hi ha un text jurídic SLT 2212/ 2021 del 13 de juliol  que substitueix un del 8 de juliol que diu que es poden ballar sardanes, és clar que amb certes condicions. Quin mitjà n’ha fet difusió? Cap.
Ei!, som aquí!, estem vius! Només 400 actes amb la ridícula mitjana de 50 persones per acte, representen 20.000 persones. O el responsables sardanístics són incompetents al no publicitar-nos adequadament, o els mitjans de comunicació generalista ens ignoren o ens volen ignorar. O potser les dues coses. No refuso sons forans, però en vull més de catalans. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris