16/02/2024 Opinió
Llarga vida a la ràdio
Ignasi Giménez

Ràdio Castellar, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Antoni Tort, va celebrar el dimecres passat el Dia Mundial de la Ràdio. Fundada el juny del 1981, Ràdio Castellar fa prop de 43 anys que és al servei dels castellarencs i castellarenques informant, entretenint i educant.
Conjuntament amb L’Actual, el portal de notícies lactual.cat i les diferents xarxes socials, amb què comparteix redacció i professionals, és el mitjà de comunicació per excel·lència de la nostra vila. Els esports, el debat, la música, les tradicions, el teatre... tot té cabuda a la ràdio, que apropa la realitat de la nostra comunitat als ciutadans.
Això és possible, i cal destacar-ho, gràcies a la feina dels periodistes i tècnics que treballen a aquesta xarxa de mitjans, però també a la dedicació i entusiasme dels col·laboradors, que participen altruistament del projecte.
Aprofitant que celebrem el Dia Mundial de la Ràdio vull felicitar-los a tots, donar-los les gràcies per la seva feina i encoratjar-los a seguir mantenint viu un mitjà de proximitat com és la ràdio, una peça fonamental de tota democràcia.
Durant la seva llarga existència, Ràdio Castellar ha sabut adaptar-se a les noves circumstàncies, fruit de l’evolució dels temps i les tecnologies.
Les plataformes digitals, les xarxes socials, la bretxa digital i generacional, les dificultats econòmiques... la ràdio ha sabut sobreviure a tots aquests impediments perquè el seu veritable motor són les persones que, especialment en un mitjà local com Ràdio Castellar, s’han posat al servei de la resta de ciutadans.
Llarga vida a la ràdio.

Comparteix
M'agrada
Comentaris