07/01/2022 Opinió
Gràcies per haver fet possible aquest Nadal màgic!
Ignasi Giménez

Les darreres setmanes hem pogut gaudir d’un fantàstic ambient nadalenc a la nostra vila, amb un bon grapat d’actes i experiències, malgrat la pandèmia i les limitacions que ens ha obligat a aplicar. 
Ho hem pogut fer gràcies a totes les entitats i persones que han treballat per garantir no només l’activitat, sinó també el seu desenvolupament amb seguretat. 
No oblidem que darrere de cada activitat hi ha persones que s’esforcen per fer-ho possible.
Des d’aquí vull transmetre l’agraïment del consistori a tots els castellarencs i castellarenques que s’han involucrat per fer-nos viure un any més tota la màgia de Nadal.
També a tots els treballadors i treballadores municipals que han vetllat pel bon funcionament de les activitats i perquè la normalitat, tot i viure uns moments especials i complicats, hagi estat la tònica general.
Aquest any hem pogut gaudir dels pessebres, dedicats al canvi climàtic, gràcies al Grup Pessebrista, també de les Fires de Nadal organitzades pels comerciants o d’Els Pastors Cantaires de Betlem representats pels membres de Colònies i Esplai Xiribec. 
Enguany ha tornat el Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó, després que l’any passat no es pogués celebrar per culpa de la pandèmia.  També ha tornat la tradicional cavalcada de Reis, organitzada pel Grup Il·lusió, i hem mantingut, després de l’èxit de la passada edició, el Palau Reial als jardins del Palau Tolrà.
Hem pogut gaudir de novetats com Castellar de Llum, així com dels concerts nadalencs, el Cros de Sant Silvestre, fer cagar el tió, les exposicions del nou espai cultural L’Alcavot o de cinema.
En definitiva, han estat més de 60 propostes per a totes les edats.
Ara, finalitzades les celebracions, hem de començar a posar fil a l’agulla de cara als propers mesos. 
Recuperar novament el pols ciutadà i continuar treballant perquè Castellar sigui cada vegada millor.
Que tinguem un gran any.
Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!

Comparteix
M'agrada
Comentaris