10/05/2019 Opinió
El canvi a Castellar és possible: depèn de tu
Junts per Castellar

Aquesta mitjanit ha arrencat la campanya electoral per a les eleccions municipals i europees. Resten quinze dies per endavant durant els quals la gent de Junts per Castellar  trepitjarem cada pam del municipi per escoltar, conversar i explicar les propostes que tenim per transformar Castellar.
Castellar ha de recuperar el lideratge i l’orgull que ha perdut amb cada legislatura socialista.  És evident que el canvi a Castellar no vindrà gràcies als que han estat ni més ni menys que dotze anys remenant les cireres. No hi ha petoneig suficient per tapar les mancances i els estralls causats pel desgovern dels socialistes en molts aspectes que han quedat completament desatesos. I els veïns n’estan farts. 
Les urbanitzacions i nuclis annexos pateixen una falta d’inversions crònica que es tradueix en el fet que cada vegada que hi ha una tempesta o una ventada els veïns estiguin dos dies sense llum. La neteja d’alguns carrers de la vila és senzillament deficient i això dona peu a situacions de manifesta insalubritat. Aparcar al centre s’ha convertit en una odissea per als veïns i per aquells que venim de la perifèria a comprar en el comerç local. Lluny d’incentivar el comerç local, com pretenia l’equip de govern amb l’Illa del Centre, més aviat l’estan perjudicant. I la llista no s’acaba aquí: la manca d’equipaments esportius, els continus nyaps ètics i legals en la gestió i la protecció dels animals, l’èxode juvenil, la manca de serveis d’assistència a la gent gran, el deficient estat de conservació de l’entorn del Ripoll...
Tothom que s’estimi Castellar té ara l’oportunitat d’apostar per un projecte transformador, positiu i ple d’il·lusió per fer entre tots el Castellar que ens mereixem. Junts per Castellar som els que viuen al centre i els que viuen als nuclis annexos, els joves i la gent gran, els nouvinguts i els que fa que viuen aquí tota la vida. Per això, posem al servei dels castellarencs un projecte en què totes aquestes persones hi tinguin cabuda.
I no oblidem tampoc que aquestes eleccions es juguen en clau municipalista, però també en clau europea i en clau de país. Després de voler silenciar l’independentisme amb l’intent de prohibició de la candidatura del president Puigdemont, cal votar massivament a favor de la llista del president, en defensa de la democràcia i enfront de la repressió. Fent fora el PSC de l’Ajuntament, farem el Castellar que ens mereixem i avançarem cap a la República, perquè la República comença als Ajuntaments. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris