24/09/2021 Opinió
Deu anys de Coral Pas a Pas, una dècada d’inclusió
Anna Margalef

La Coral Pas a Pas està d’enhorabona, celebra el seu desè aniversari. I ho fa amb un concert que tindrà lloc aquest diumenge a l’Auditori Municipal. Tots i totes hi esteu convidats. L’any 2011, la Coral Pas a Pas va començar com un projecte pilot que, gràcies a la bona feina de tota la gent implicada, ha anat agafant forma i embranzida amb entusiasme. Aquesta iniciativa permet que el cant doni visibilitat i noves oportunitats d’inclusió a les  persones amb diversitat funcional del municipi. Ara ja és una coral més del poble. Els dos grups estan majoritàriament formats per membres del club social Suport Castellar i del TEB Castellar. Assagen cada divendres a la tarda, a l’Antiga Sala de Plens del carrer Major.
Creiem que la inclusió ha de ser per a tothom. I Clara Martí, directora de la Coral, ha sabut dirigir una activitat en què realment totes i tots són iguals i diferents alhora, com a persones que som. Tinc el plaer de conèixer la majoria de membres de la Coral i cada vegada que els veig actuar em posen la pell de gallina. Aquest projecte és una gran oportunitat pel poble. És un privilegi per Castellar poder tenir tants nois i noies, homes i dones, cantant ben fort per demostrar que tots som igual de diferents.
Els membres de la Coral estan assajant de valent per fer d’aquest concert un espectacle únic. La qualitat dels seus darrers concerts ha anat in crescendo. Cada vegada han anat deixant el llistó més alt: música, ball i moviment, màgia... I aquesta vegada diuen que ens sorprendran encara més. M’agradaria agrair a tots i cada un dels membres de la Coral Pas a Pas la seva dedicació, entusiasme i alegria quan canten.
 També a tots els i les professionals que hi ha al darrere per la seva estima cap al projecte. Sense oblidar-me de les famílies dels cantaires, per l’acompanyament i suport incondicional que fan a la coral.
Aquest diumenge, omplim l’Auditori!


 

Comparteix
M'agrada
Comentaris