14/06/2024 Opinió
El ciutadà, al centre de les prioritats
Ignasi Giménez

Fa un any que els castellarencs i castellarenques van tornar a posar la seva confiança en la candidatura de Som de Castellar - PSC. Durant l’acte d’investidura, vaig enumerar quins eren els eixos prioritaris del nostre equip de govern per al mandat. Unes prioritats i uns compromisos que ens caracteritzen i que va bé recordar en aquests moments.
La nostra preocupació més important sempre han estat les persones, i per això ens comprometem una vegada més a no oblidar-nos de ningú, amb especial atenció als més vulnerables. Aquesta preocupació per les persones és la que ens fa actuar pensant en tots aquells que necessiten accedir a un habitatge. Aquest és un problema molt sensible a Castellar i que requereix perseverança perquè les solucions són complicades. Estem treballant per facilitar habitatge adaptat a les necessitats de la gent del poble i esperem que aviat hi hagi fruits tangibles.
Seguim apostant per la lluita contra el canvi climàtic i per un model de vila sostenible, promovent l’energia solar, renovant tot l’enllumenat públic per altre més eficient, millorant la gestió dels residus i apostant per una mobilitat sostenible. També estem fent polítiques que ens garanteixin seguir gaudint del nostre privilegiat entorn natural.
Estem posant la vila al dia en equipaments, hem ampliat la biblioteca i estan en marxa les obres de la nova piscina. A més, hem adquirit Cal Gorina, que una vegada reformat es destinarà a equipament d’ús públic, així com els terrenys de la fàbrica del Pascuet, de l’antiga subestació elèctrica de carretera Sentmenat, 112, i dels dipòsits d’aigua del carrer Escorxador. D’aquesta manera disposem d’una bona reserva de sòl que podrem destinar a habitatge protegit.
Mantenim el suport a l’activitat econòmica i el comerç local; apostem per promoure la cultura, les entitats i el patrimoni local; estem transformant l’ajuntament perquè el ciutadà pugui gaudir d’una Administració oberta, transparent i participativa, i estem fent de Castellar una vila educadora, aquest són altres compromisos en els quals estem treballant.

Comparteix
M'agrada
Comentaris