08/09/2023 Opinió
Bona Festa Major
Joan Juni

han acabat les vacances per a la majoria de nosaltres i tornem a la normalitat, però abans tenim un cap de setmana ple d’activitats que inclou la Diada Nacional de Catalunya.
La Festa Major de Castellar del Vallès és la nostra festa. Durant uns dies, la vila es guarneix de festa i s’omplen els carrers de música i diversió. De concerts, ballades, activitats culturals, esportives i infantils fins a cercaviles, correfocs i castells de focs artificials. Els carrers es converteixen en un gran escenari (aquest any en recuperem alguns d’engalanats) on la gent balla, canta i celebra la festa.
Però més enllà de l’esbarjo i la diversió, la Festa Major de Castellar ens recorda la importància de la nostra identitat i tradicions. És un moment per aprofundir en el nostre arrelament com a poble, per valorar el llegat dels nostres avantpassats i preservar la nostra cultura per a les futures generacions. Des de Junts per Castellar volem donar les gràcies a totes les persones que han treballat intensament per fer possible aquesta Festa Major, als voluntaris i a les associacions; gràcies a tots ells aquesta celebració és una realitat. També volem reconèixer la gran implicació dels veïns i veïnes de Castellar, que any rere any acullen amb il·lusió i generositat les activitats programades. Per acabar, us convidem a gaudir plenament d’aquests dies, a compartir momenS' amb aquells que més estimeu i a participar activament en tot allò que us ofereix aquesta Festa Major. Que la felicitat i l’alegria que ens envolten sigui un exemple de germanor i convivència.
Bona Festa Major!

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris