01/12/2023 Opinió
Aquest Nadal compra a Castellar, tots sortim guanyant
Anna Mármol

Aquest divendres encetem les activitats de Nadal amb l’encesa de les llums, que vindrà precedida d’una xocolatada a la plaça d’Europa i l’espectacle itinerant Le Piano, que ens portarà fins a la plaça d’El Mirador. A més, Comerç Castellar, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat la Fira de Nadal a la plaça de la Fàbrica Nova.
La nova Fira de Nadal comptarà amb parades dedicades a motius nadalencs, furgoteques, atraccions infantils i juvenils, un tió gegant, actuacions, tallers, un espectacle de fades de llum i moltes altres sorpreses. També hi haurà un trenet de Nadal gratuït que recorrerà el poble.
L’oferta d’activitats de caràcter comercial d’aquest Nadal es completarà el 17 de desembre amb una nova edició de la fira Xmas Street als carrers de vianants.
A més, al llarg d’aquest mes de desembre s’han organitzat una gran quantitat d’activitats lúdiques i culturals relacionades amb Nadal com, per exemple, la 73a Exposició de Pessebres, organitzada pel Grup Pessebrista i que s’inaugura ja aquest dissabte. Tindreu la informació completa sobre totes aquestes activitats al suplement que publicarà L’Actual el 15 de desembre. Aquestes propostes demostren  que Castellar és un poble d’una gran activitat, gràcies a l’impuls de les seves entitats i associacions. Per mantenir la nostra vitalitat, malgrat la proximitat de grans ciutats com Sabadell i Terrassa, és fonamental que puguem disposar d’un comerç propi i amb una oferta diversa. Som conscients que ser comerciant suposa molts sacrificis i assumir riscos, i més en els moments d’incertesa actuals. Per això, des de l’Ajuntament estem donant tot el suport que està al nostre abast al comerç.
Aquest Nadal, compreu a Castellar. Hi trobareu de tot i tots sortirem guanyant perquè el comerç de proximitat fa poble i ens facilita i millora la vida.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris