15/03/2019 Opinió
A la memòria del Joan Alonso, el nostre cap de la Policia
Ignasi Giménez

Ens ha deixat el Joan Alonso, que ha estat el referent de la nostra policia local les darreres dècades.
Després de més de 34 anys al capdavant del cos, i amb només 63 anys d’edat, el Joan deixa una empremta inesborrable a tots aquells que hem tingut l’honor de conèixe’l.
Una persona entregada al nostre poble, sempre al servei dels nostres veïns i veïnes. Gràcies a la seva  entrega i treball, la policia local és avui un exemple de proximitat i ajuda a la ciutadania. I això no ha estat una tasca senzilla, ja que Castellar, al llarg de tots aquests anys, ha crescut i s’ha transformat de manera molt important.
Des d’aquí, tal com hem fet aquests darrers dies tristos, m’agradaria donar tot l’ànim i escalf a la seva família i amics;  i transmetre’ls el nostre més sentit condol, el meu i el de tots els companys i companyes que formem part de l’equip de govern. 
El Joan és insubstituïble, tant a la seva família com pels que hem tingut el privilegi de ser els seus amics i haver pogut treballar amb ell. 
La feina que ha fet al llarg de tots aquesta anys serà un exemple per la persona que agafi el relleu al capdavant de la policia local i per tota la plantilla municipal.
El Joan ha destacat per la seva entrega i implicació, sempre fugint de protagonismes. Li agradava mantenir-se en un segon pla. 
El seu tarannà afable i cordial, el seu sentit comú per afrontar els problemes i la seva entrega a Castellar han fet d’ell una persona molt estimada per tots els companys de feina i pels molts ciutadans que han tingut el privilegi de tractar-lo. 
La seva mort ens causa una gran tristor.
Joan, et trobem a faltar.
 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris