15/05/2019
Junts x Castellar proposa impulsar un pla de mobilitat sostenible i intel·ligent

La formació apunta que el pla hauria de tenir en compte el transport urbà i interurbà, la connexió directa amb la C-58 i l'enllaç amb les urbanitzacions

Junts x Castellar vol impulsar un pla de mobilitat sostenible i intel·ligent “fruit de la consulta a les més de 200 persones del municipi que han contribuït a donar forma al nostre programa electoral” segons destaca la formació en un comunicat. Segons Junts x Castellar el pla hauria de tenir en compte la mobilitat dins i fora la vila “a través d’un sistema de transport intra (dins del municipi) i interurbà (entre municipis) més adequat a les necessitats reals del poble”.


La formació continua apostant per la connexió directa amb la C-58 i per reforçar les línies de transport públic que connecten amb Sabadell i evidencia que cal una connexió Castellar-Terrassa, passant, evidentment, per Can Font i Ca n’Avellaneda.


Junts x Castellar veu urgent “el desplegament d’un sistema de transport públic i gratuït que faciliti la mobilitat dins del mateix municipi”. Una persona de Can Font que no disposi de vehicle privat “només pot desplaçar-se fora de la urbanització en taxi. En la mateixa situació es troben els veïns dels Airesols, el Balcó o Sant Feliu tots els diumenges i durant tot el mes d’agost”. I en un context de població cada vegada més envellida, “tenim gent gran que malgrat viure al casc urbà tenen limitacions de mobilitat i per anar al CAP, per exemple, han de demanar un taxi o agafar la Vallesana per anar-hi, fent la ruta d’anada fins a Sabadell i tornada a Castellar i  això s’ha d’acabar”.


Junts x Castellar apunta que fent ús de les noves tecnologies “es poden optimitzar les rutes d’aquest transport intraurbà i fer-lo intel·ligent, reduint el cost operatiu al mínim”, alhora que fa una aposta per vehicles de baixes d’emissions que “el faran ambientalment sostenible”. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris