mapa2_800x534
Els sectors sanitaris de l’Àmbit Metropolità Nord inclou 82 municipis per on ens podem moure a la fase 1 / FONT: CatSalut Memòria 2017
22/05/2020
Ja és oficial: Castellar passarà dilluns a fase 1

T’expliquem què es podrà fer dins d’aquesta nova fase de desescalada que tindrà una vigència de dues setmanes

Les autoritats sanitàries han confirmart aquest divendres que Castellar del Vallès i els municipis de l’entorn de Barcelona –municipis dels dos Vallès, Maresme i Barcelonès Nord-. Això vol dir que s’aixecaran algunes restriccions i s’avançarà en el pla marcat de desescalada però tenint en compte que encara és vigent l’estat d’alarma.

 

A continuació, repassem què es pot fer en aquesta nova fase 1:

 

Es podran obrir terrasses de bars i restaurants amb limitacions d’aforament

 

Es podran dur a terme trobades familiars i amics d’un màxim de 10 persones

 

S’obrirà la possibilitat de fer desplaçaments dins la mateix regió sanitària (municipis dels dos Vallès, Maresme i Barcelonès Nord).

 

Als comerços de menys de 400 metres quadrats es manté l’aforament del 30% i sense cita prèvia.

 

Les vetlles podran acollir fins a 15 persones.

 

A més, tot i que encara no s’ha confirmat, els municipis que ara passaran a fase 1 han demanat la possibilitat de fer esports més enllà del terme municipal. També s'està gestionant un canvi en les hores en què poden sortir els infants donat els condicionants de calor que s'estan experimentant aquests dies (l'horari infantil de sortida és de 12 a 19 hores)

 

Podeu completar aquesta informacio mirant aquest vídeo de resum de l'entrevista amb Ignasi Giménez sobre el canvi de fase:

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris