14   Atletisme_617x412
Karim Kabeo -al centre- en el podi de Sant Martí de Viladecavalls. || Cedida
17/11/2021 Esports
Victòria de Karim Kabeo a Sant Martí

L'atleta del CA Castellar i l'RCR19 es va imposar en un dur circuit de muntanya de 10 quilòmetres

Karim Kabeo va imposar-se en els 10k de Sant Martí de Viladecavalls, en el que va ser un dur circuit de muntanya. L’atleta del CA Castellar i l’RCR19 va tornar a guanyar una nova prova, amb un temps de 43 minuts, aconseguint una renda de 38 segons sobre el segon classificat, el local Álex Moral (Kames Kids) i 43 sobre el tercer, Raúl Cruz (RCR19).

Pel que fa al 23è cros Ciutat de Girona, Òscar Bertran (10:31) va imposar-se en categoria Open, pel davant de Nil Torrent (10:44) i Eduardo Rodríguez (10:47). En Màster B femení, Montse Rodríguez (18:20) va ser la guanyadora, superant a Eva Palma (18:29) i Encarna Garcia (18:37). Fins a 36 atletes del club van participar en aquesta prova, per a preparar la 43a edició del Cros de Castellar que es disputarà el pròxim dia 28.