ASA4945_1440x961
Sergio Rodríguez en una imatge d'arxiu. Albert San Andrés
30/03/2021 Esports
La UE Castellar arrenca la Copa amb victòria

Els de Juan Antonio Roldán superen al Sant Quirze (0-1) en el primer partit oficial del 2021

Albert San Andrés

El futbol ha tornat oficialment a Segona Catalana, almenys si considerem la ja anomenada per molts “copa de l’amistat” com a futbol oficial. La competició que la Federació Catalana de Futbol ha ideat per substituir la lliga -i que no tindrà ni ascensos ni descensos- va començar el passat cap de setmana amb un 0-1 per la UE Castellar a Sant Quirze.

 

Els vuit equips participants en el grup són vells coneguts entre si, ja que han estat escollits per proximitat geogràfica i tots ells coincidien regularment en el grup 4. Caldes, Can Trias, La Torreta, Sant Quirze, Sabadellenca, Tibidabo Torre-Romeu i Can Tries conformen el grup 10 dels 13 existents, que engloben els 87 conjunts participants.

 

A Sant Quirze, la UE Castellar va superar per 0-1 un dur rival que va acabar el partit amb vuit jugadors. Tot i aconseguir sobreposar-se a la falta de ritme i a la duresa del rival, els visitants no van afinar gaire la punteria, quedant-se curts de cara a porteria i arribant a fallar un penal, enviant una pilota al pal i no definint algunes ocasions clares.

Tot i això, Ernest López, l’última incorporació de l’equip, va aconseguir el gol de la victòria al 89.

 

“Hem estat bé, tot i que hem notat la falta de ritme, tot i que hem estat superiors, dominant durant tot el partit. S’ha fallat massa ocasions ofensives, malbaratant un penal i enviant una pilota al pal, però la conclusió és bona” ha explicat el tècnic Juan Antonio Roldán, que tot i la naturalesa del torneig, no el relega a un segon pla. “Intentarem competir dins de la dificultat i la complicació per motivar i fer tenir il·lusió als jugadors. S’ha de mantenir el grup i evitar que marxin jugadors, ja que tots els equips de categories superiors i inferiors estan pescant en els equips de 2a Catalana” afirma.

 

Si la pandèmia no havia generat suficients problemes, ara els invents federatius també conviden a més embolics als clubs amateurs, que hauran de lluitar per a no perdre efectius i intentar confeccionar planters de garanties per la pròxima temporada.

 

En el pròxim partit, els blanc-i-vermells rebran la visita en el Joan Cortiella del Tibidabo Torre-Romeu.

Comparteix
M'agrada
Comentaris