ASA 3830_1440x961
David López, autor del primer gol i assistent en el segon. Albert San Andrés
29/01/2024 Esports
El Turó de la Peira rasca un empat (2-2) al Cortiella

La UE Castellar arrenca la segona volta com va iniciar la primera: igualant amb els barcelonins

Albert San Andrés

Com ja va passar en l’estrena de la lliga, la UE Castellar torna a sumar un empat enfront del Turó de la Peira (2-2), en una repetició idèntica del partit d’anada a Barcelona. Els gols de David López i Jan Marc no van ser suficients per a superar al segon equip capaç de treure punts al Joan Cortiella aquesta temporada.

 

En l’estrena de la temporada, el Turó de la Peira ja va demostrar que no és un equip fàcil de superar. La pressió ambiental del seu terreny de joc i un equip físic i insistent van privar a la Unió Esportiva de sumar la primera victòria del curs, tot i mostrar un millor futbol i sobreposar-se a les circumstàncies. Era el que també s’esperava al Joan Cortiella i el que es va veure sense cap mena de sorpresa.

 

Avisats del que venia, els blanc-i-vermells no es van deixar sorprendre pels de Nou Barris, tot i arrencar amb cert nerviosisme, i aviat es va donar pas a un joc fluït i al control del joc. Un domini que es va traduir en un gol de bella factura de David López al 13 després d’una contra, on el davanter va fer una vaselina creuada des del lateral del mig cercle de l’àrea.

 

El mateix jugador era qui assistia des de la dreta a Jan Marc Roldán al 45, per a fer el 2-1 i tornar a avançar-se al marcador just en el límit del descans. Els visitants havien igualat al 28 en un regal defensiu.

 

En la segona, el Castellar va tornar a sortir millor, portant tot el pes i podent sentenciar en diverses ocasions, la més clara, una pilota al pal de López al 60. El Turó de la Peira va anar recuperant terreny fins a aconseguir el 2-2 al 75, un gol que no va poder contrarestar l’equip en els 20 minuts següents, sumant un empat que serveix per a mantenir la quarta posició de la taula.

 

“Hem arrencat sense fer el nostre joc, però el 2-1 ha estat molt positiu en els primers 45 minuts per arrencar la segona amb més tranquil·litat. Quan millor estàvem en la segona ens han fet el gol per no haver sentenciat. Ells amb molt poc, han tingut una ocasió i no l’han malbaratat. Aquesta és una lliga molt igualada i ens ha quedat la sensació de perdre dos punts, tot i que sumem una altra setmana sense perdre i quatre de sis punts a casa en dues jornades. La setmana vinent serà vital sumar els tres punts enfront de l’Alguaire” va explicar el tècnic Santy Fernàndez.

 

Aquesta ha estat la segona vegada en tota la temporada que l’equip deixa escapar punts a casa, la primera va ser la derrota (0-1) enfront del San Juan de Montcada, únic equip capaç de fer-ho en tota la primera volta, sumant un total de quatre punts en els dos primers partits consecutius a casa, abans de rebre dos equips lleidatans: el cuer Alguaire i a l’Artesa de Segre.

Comparteix
M'agrada
Comentaris