53abaf6f 26a4 4d30 ab16 520b4171ad0b alta libre aspect ratio default 0_950x634
El tècnic castellarenc en la seva etapa com a entrenador perico. || Cedida
08/02/2024 Esports
El tècnic castellarenc Adrián González entrenarà el Washington Spirit

És un dels clubs punters de la lliga de futbol femenina nordamericana

A.S.A.

El tècnic castellarenc Adrián González es converteix en el tècnic interí del Washington Spirit fins a finals de temporada, quan els nord-americans esperen l’arribada de l’actual tècnic del FC Barcelona femení Jonathan Giráldez.


El castellarenc, ja a l’equip des de finals de gener, era el tècnic del primer equip del RCD Espanyol i ara es fa càrrec del conjunt capitolí durant la pretemporada de la NWSL -National Women Soccer League-, la màxima categoria del futbol estatal i una de les lligues femenines més potents del món.


González va deixar el RCD Espanyol femení en segona posició a dos punts del líder el RCD La Corunya, en el que podria haver estat el retorn de l’equip a LaLiga F. Amb aquesta aventura, el tècnic castellarenc arriba a l’elit del futbol mundial, en un equip decidit a pujar esglaons en la classificació per a convertir-se en un dels referents de la lliga. Giráldez, amb el qual ja ha treballat, serà el tècnic principal i González el seu assistent, quan el primer deixi les regnes del Barça a finals de temporada. De moment és el tècnic de la vila qui es farà càrrec del Spirit durant la pretemporada que tot just ha començat.


Amb més de 15 anys d’experiència, el castellarenc es va formar a les files del Lleida Esportiu, per passar al RCD Espanyol, on va entrenar en diverses categories, marxant al Ventforet Kofu japonés i com a segon del Xanthi FC grec i de la Selecció Espanyola sub19, abans de tornar al RCD Espanyol.

Comparteix
M'agrada
Comentaris