volta _617x412
La Volta al seu pas per Castellar aquesta tarda - F.MUÑOZ
29/03/2019 Esports
Schachmann guanya la cinquena etapa de la Volta a Catalunya

La competició ciclista ha travessat aquesta tarda Castellar del Vallès

R.Gómez

La jornada vallesana de la 99a Volta a Catalunya ha tingut com a clar vencedor el ciclista alemany Maximilian Schachmann, de l'equip Bora. Ara bé, el corredor colombià Miguel Ángel 'Superman' López encara vesteix el mallot verd-i-blanc de líder.
 

Aquesta cinquena etapa ha estat la més llarga de la competició amb 189 quilòmetres, i ha travessat a primera hora de la tarda Castellar del Vallès. Ctra. de Sentmenat (C-1415a), rondes de Llevant i de Tolosa i carretera de Sabadell (B-124), han estat les vies castellarenques que han pedalat els esportistes.
 

Amb tret de sortida a Puigcerdà i arribada a Sant Cugat del Vallès, la volta ha paralitzat el trànsit rodat del Vallès Occidental entre les 16h i les 17h. A hores d'ara, no hi ha cap afectació al trànsit i la circulació s'ha restablert amb normalitat per als vehicles privats i els combois de transport públic. La sisena i penúltima etapa de la Volta tindrà lloc dissabte a terres tarragonines. Començarà a Valls i acabarà a Vila-seca després de recórrer una distància de 174 quilòmetres. Serà diumenge quan tingui lloc l'últim dia de competició al circuït de Montjuïc a Barcelona.

Comparteix
M'agrada
Comentaris