15   Raul Jodra_617x412
El tècnic Raúl Jodra donant ordres als seus jugadors Albert San Andrés
17/07/2018 Esports
Raúl Jodra: “l’ascens era l’objectiu de la temporada”

En el seu primer any a la banqueta, el tècnic de L'Hospitalet ha aconseguit l'ascens a Copa

Albert San Andrés

· Una bona temporada amb l’ascens de categoria aconseguit i els plans que han sortit bé.
L’ascens era l’objectiu marcat a principi de temporada. Tot i les dificultats hem fet una bona feina, amagant entre tots les carències de l’equip, per poder explotar el potencial d’altres facetes del joc. Ens ha sortit bé i estem molt contents tot i no poder posar la cirereta a la temporada amb la classificació per la final a quatre de 1a Catalana, tot i que crec que la cinquena posició absoluta és justa.

 

· Potser l’espina clavada va ser no aconseguir la primera plaça a la lliga.
Si no haguèssim perdut amb l’AESE en el primer partit de la segona volta, on ho teníem tot controlat, hagués sigut molt diferent tot. És cert que quedaven encara moltes jornades, però segurament aquella derrota va fer que el que va venir fos com va ser, amb una ratxa de victòries molt bona. Només vam perdre amb AESE, Collblanc i Roser B a la segona volta.

 

· A principi de temporada vas trobar-te un equip en una situació difícil i vas revertir la situació. Quin balanç fas de la feina feta?
El balanç és molt bó, perquè venir a Castellar, un lloc amb molta tradició de bàsquet, per on han passat molts jugadors i entrenadors bons no és fàcil. L’equip portava molts anys a Copa Catalunya i el fet de estar a 1a catalana era un arma de doble fil. La gent podia caure en el pesimisme, però el club va voler revertir la situació. Van haver-hi incorporacions importants per evitar-ho. S’havia de retornar l’esperit guanyador a l’equip i crec que l’equip ha estat molt sòlid en aquest aspecte. Vaig adaptar-me al club per aconseguir l’estabilitat suficient per aconseguir el que hem aconseguit.

 

· Als últims anys, el CB Castellar era un equip trist i això s’ha canviat aquesta temporada.
L’entusiasme de cert jugadors s’ha contagiat a la resta de la plantilla. Tothom està content i tothom vol continuar, tot i que ho haurem de valorar. Som persones i l’objectiu és ser feliç i tothom s’ha pogut sentir valorat en aquest equip.


· El joc interior ha estat la major carència, tot i que l’equip s’ha acabat adaptant.
Hem sabut amagar la carència. Anàvem curts d’interiors, tot i tenir bons jugadors en aquesta posició. Potser on no hem trobat l’equilibri ha estat més en atac on no hem generat gaire perill sobre la pintura. Ens hem hagut de reinventar en aquest aspecte, tot i que en partits determinants en pistes complicades com la del Lluïsos ens va penalitzar molt. En defensa no ho hem patit tant.

 

· Ara pot semblar tot flors i violes, però la temporada no ha estat fàcil.
Érem un dels equips favorits des d’abans de començar. Baixar de Copa et dóna aquest cartell, però no teníem l’equilibri que necessitàvem. Hauria estat molt més còmode tenint-lo, però canviar la dinàmica ens ha fet no dubtar en els moments difícils, on la tranquilitat ha imperat en tot moment, inclús en els dolents i no ens ha fet entrar en pànic.

 

· La comunió amb l’afició també ha estat bona i potser és el millor regal per l’equip.
Evidentment, ja que l’equip s’ha buidat durant la temporada i això ha propiciat més públic. Hem anat de menys a més i de tenir cent persones a l’inici a veure el Pugiverd gairebé ple en alguns partits i tenir una mitjana de 200-300 persones cada cap de setmana. L’equip ho nota i així treu la millor versió.

 

· Què veurem la pròxima temporada a Copa?
Tot depèn de com podem reforçar la plantilla. Mantindrem el que ens ha funcionat i intentarem arreglar el que no. Encara estem en procés de tancar la plantilla i encara ens falten una part important com son els interiors.

Comparteix
M'agrada
Comentaris