14   basquet01_617x412
Raúl Jodra a la banqueta del CB Castellar, on ha estat durant dues temporades. Albert San Andrés
03/07/2019 Esports
Raúl Jodra, acomiadat per un canvi d’objectius del club

El fins ara tècnic serà substituït pel seu segon, Quim Pérez i encara no es coneix el nou projecte

Albert San Andrés

En un moment de l’any on tots els equips tanquen les seves plantilles de cara a la pròxima temporada, el CB Castellar ha decidit fer un tomb al projecte per la pròxima temporada, acomiadant per sorpresa al tècnic Raúl Jodra. Quim Pérez, fins ara segon entrenador, es farà càrrec de l’equip en aquesta nova etapa.


Segons nota de premsa emesa pel club groc-i-negre, “el futur del club, amb el primer equip a Copa Catalunya, s’enfoca en una nova orientació, tant en l’aspecte pressupostari com en l’esportiu” el que fa entendre que l’acomiadament ha estat per una qüestió econòmica per no poder oferir al fins ara entrenador del primer equip Raúl Jodra, un projecte a l’alçada de les expectatives esportives. A banda, el club encara no ha confirmat quins seran els jugadors que continuaran al primer equip. A l’espera de més informacions sobre el pròxim projecte del club, el CB Castellar s’enfronta ara a una temporada molt complicada on haurà de suar sang per a no descendir.


Raúl Jodra va arribar fa dues temporades a la disciplina del club i ha aconseguit sobradament els objectius a les dues campanyes en les quals ha dirigit l’equip: la primera va recompondre l’ordre esportiu en la plantilla i canviar per complet la filosofia de joc dels últims anys, aconseguint un joc alegre i sense complexos, per sumar un lluitat retorn a Copa Catalunya.
La segona temporada, l’equip s’ha postulat com a un dels més espectaculars de la categoria, tot i haver de salvar la plaça amb la promoció de descens enfront del Mataró B, sent el segon millor atac de la categoria.


Ara, el canvi de rumb econòmic al club deixa fora al tècnic hospitalenc, que prèviament a la notícia va rebutjar tres ofertes per seguir al Castellar i que previsiblement es quedarà sense equip per la pròxima campanya.


“Han estat dos anys on he gaudit molt del bàsquet, amb un projecte que quan es va iniciar vaig tenir la llibertat de treballar com m’agrada. Soc molt exigent, a vegades potser massa, però també molt adaptable i ho vaig poder fer amb la situació de l’equip” ha explicat el fins ara tècnic a aquest mitjà. “Sempre vull millorar i faig molta autocrítica i el club ha sabut respondre a les meves demandes, fent esforços. He pogut fer la meva feina molt bé i amb llibertat" afegeix.


Jodra marxa amb els deures fets i la consciència tranquil·la després d’“un ascens i mantenir la categoria, que eren els objectius i s’han complert, tot i les dificultats que hem tingut. És una llàstima no poder continuar amb aquest projecte, perquè aquest era el punt on volíem arribar per ser encara més ambiciosos a la següent temporada. Però el que mana són els recursos dels quals pot disposar el club i jo només soc un entrenador que fa la seva feina”.


Sobre la feina feta, “crec que la he fet molt bé i marxo molt content. Vull donar les gràcies a tothom. Entrenar a Castellar ha estat una feina tremenda i marxo molt satisfet del què he aconseguit”.
El seu substitut a la banqueta serà Quim Pérez-Alarcón, segon de Jodra en les últimes dues temporades, que tornarà a la banqueta del club per segona vegada.

Comparteix
M'agrada
Comentaris