IMG 5170_1440x961
Nova junta al CEC; d'esquerra a dreta, Rafa Serra, Montse Arderius, Patrícia Piñol, Carme Pelayo i Josep Serrà. || M. A.
10/05/2022 Esports
Nova junta al Centre Excursionista de Castellar

L'equip inicia el seu mandat a l'entitat per quatre anys

Marina Antúnez

Dimecres, 5 de maig de 2022, es va presentar una nova junta del Centre Excursionista de Castellar. En el marc de la convocatòria de l'assemblea general de socis de l'entitat, i de l'assemblea extraordinària per a designar nova junta després que el passat mes de gener s'hagués de constituir una junta provisional per la renúncia precipitada de la presidència anterior, a partir d'aquest mes de maig entomen el mandat durant quatre anys els següents representants: Carme Pelayo Moreno (presidenta), Patrícia Piñol Garcia (vicepresidenta primera), Rafa Serra Llanas (vicepresident segon), Josep Serrà Gili (tresorer) i Montserrat Arderius Matas (secretària). 

 

La junta que s'ha constituït vol fer èmfasi i seguir intentant l'increment de socis, "que és un repte que ja venia de juntes anteriors", apunta Pelayo. També vol potenciar el nou esplai Corriol, "que hem encetat fa molt poc i que volem donar a conèixer al poble perquè el màxim de nens possible puguin gaudir d'aquest esplai innovador", afegeix la nova presidenta. En aquest sentit, l'esplai vol ser un punt de trobada per a infants de 6 a 11 anys que vulguin iniciar-se en el món del muntanyisme a través d'unes eines de treball lúdiques i educatives pensades en aquest sentit. 

 

El fet que tres dones es posin al capdavant de l'entitat suposarà, segons la presidenta, un canvi. "La mirada d'una dona és molt diferent en tots els sentits, que no vol dir que els homes no ho facin bé i que no treballin però sí que és veritat que les dones tenim una mirada diferent". A més, cal destacar que una de les dones que s'incorpora a la junta és jove, "i això serà un puntal d'aquesta nova junta, per demostrar que aquí també hi ha lloc pels joves"

 

Actualment, el C.E.C. compta amb 920 socis, aproximadament. Contempla les seccions de Muntanya, Anar-hi anant, Fotografia, Grup Familiar, Grup Juvenil, GAME, Marxa Nòrdica, BTT, Dibuixant Castellar (urban sketchers), l'Esplai Corriol i Espeleologia. "El que tira més és la marxa nòrdica, perquè és un tema que s'ha posat de moda, la gent està veient que és molt profitosa", apunta Pelayo. En aquest sentit, la presidenta afegeix que "la marxa nòrdica permet fer una activitat a la natura, socialitzar i fer esport"
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris