Biel Martínez va debutar davant de la seva afició. Albert San Andrés
23/01/2023 Esports
L’HC Castellar fa la feina enfront del Mollet

Els de Pep Mateo golegen 4-2 a falta d’una jornada per acabar la primera fase

L’equip grana vol continuar mantenint el primer lloc de la classificació per mèrits propis i enfront del Mollet HC ho van demostrar, amb una victòria per 4-2 que els deixa a tres punts del Sant Cugat a falta de dues jornades per tancar la primera volta, on l’HC Castellar descansarà una.

Amb dos partits seguits al Dani Pedrosa, els de Pep Mateo havien d’aprofitar l’oportunitat davant del Mollet, equip que administrativament va restar tres punts als locals la temporada passada per alineació indeguda, i sumar tres punts vàlids per a la segona fase, en cas de classificació dels del Vallès Oriental. El Pedrosa li tenia ganes al rival i es va veure amb un nou ple a la grada, que no va deixar d’animar el seu equip.

En joc tres punts per a seguir en el lideratge de la categoria pel Castellar i tres per classificar-se per a la fase d’ascens pel Mollet, en un partit on ja des del començament la força física i el contacte van ser la tònica, tot això permès per un col·legiat que no va ho va saber parar a temps. Per sort no es va haver de lamentar cap incident després dels 50 minuts.

El Castellar va dominar el tempo del joc des de l’inici, però amb un Mollet força descarat que no tenia la intenció de posar-li fàcils les coses als de Mateo. De fet, van ser ells qui van obrir el marcador al nou de la primera, després d’una contra que va agafar desordenada la defensa local. Un aspecte que Ferran Garcia va esmenar un minut després d’una manera força semblant. L’equip grana no va donar gaires opcions i Armand Plans feia anar al descans amb 2-1 als seus, anotant a quatre del final de la primera.

La segona va arrencar amb embranzida dels granes, que van topar amb els pals i amb un inspirat porter molletenc. Ni tan sols una directa fallada pel nou fitxatge Biel Martínez va servir de revulsiu, tot y que el Mollet no va desaprofitar la seva oportunitat un minut després, empatant el partit al vuit de la segona.

La reacció grana no es va fer esperar i Jan Paul va avançar els seus, just abans d’una blava pel visitant Albert Rodríguez per una enganxada amb Jordi Vegas. Aquest va aprofitar el tir de càstig per a fixar el definitiu 4-2 a 13 minuts del final.

“Partit molt físic i dur, on l’àrbitre no ha sabut aturar res. Els dos equips es jugaven molt i era clau, com serà el del Vilassar. Nosaltres necessitàvem els punts per si el Mollet entra en la fase d’ascens i ells els necessitaven per entrar. El nostre objectiu és entrar amb 10 punts en aquesta segona fase, que és el màxim que podem aconseguir. Serà complicat ja que els rivals s’han reforçat bé, però esperem que vagi millor que l’any passat” va explicar Pep Mateo al terme del partit.

A l’equip només li resta un partit per disputar, enfront del Vilassar la pròxima setmana (dissabte, 19:45 h) abans de descansar dues setmanes per a preparar la segona fase.

Biel Martínez debuta a casa

L’última incorporació de l’HC Castellar és la de Biel Martínez, un jugador d’experiència internacional que arriba al Dani Pedrosa per aportar un toc més de qualitat en la lluita per l’ascens a Primera Catalana. Provinent de la màxima categoria de l’hoquei patins francès -l’N1 Elite-, el jugador ripolletenc format al planter del CH Caldes, ha reforçat l’atac de l’equip entrenat pel seu progenitor després d’haver deixat el Poiré Roller, equip de la costa atlàntica francesa. Martínez ja va debutar amb gol la passada setmana enfront del Sant Just i aquesta jornada va conèixer el Dani Pedrosa en competició oficial.